Előre megmondom okt 15-én ki lesz kamubeteg a munkahelyen – gonosz és rosszindulatú vagyok? Több munkatársam szerint igen én meg nem értem miért is lennék az.
Okt 15 szombat rendkívüli munkanap. Ahogy lenni szokott bejönni senki se akar, megrohanták a főnököt hogy szabadságra mennének. A főnök meg azt mondta hogy 1-2 ember mehetne, de szinte az összes nem, és nem akar ebből balhét úgyhogy szabistopot rendel el. Senki se mehet szabira aznap.
Én meg erre megmondtam: előre megmondom azok nevét akik okt 15-én akkor se fognak bejönni ha a fene fenét eszik. Majd eljátsszák pénteken a hattyú halálát és szombaton nagyon komoly betegségbe esnek , háziorvos betegállomány.
Előre megmondom kik azok akik ezt bekamuzzák majd!
Erre meg is kaptam gonosz rosszindulatú alak vagyok!
Erre én meg úgy begorombultam hogy közöltem: biztonsági szolgálatnál leadok egy lezárt borítékot benne azok nevével akik nem jönnek majd és szombatig rájuk bízom tilos felbontani! Majd szombaton kibontjuk és összevetjük a listámat a valós helyzettel! Állítom hogy 90%-ban eltalálom majd ki kamuzott be betegséget.
Na erre rámzúdult a népharag. Mocskos rosszindulatú stb
De miért lennék rosszindulatú?
És TOVÁBBI KÉRDÉS!!! Ha most kikiáltunk engem rosszindulatúnak és eljön a szombat és kibontjuk a borítékot és kiderül hogy igazam volt-akkor mi leszek? Rosszindulatú akkor is? Amikor az élet engem igazol?
mert azt senki se mondja nekem ha valaki szabit kér adott napra nem kap és elmegy betegállományba épp akkor-hogy az nem egy kamus köcsög? És aki erre rámutat az a rosszindulatú?
És a kamus csaló az mi?
"Sajnálod tőlük a pihenést?"
Tisztázzuk. Ezek az emberek CSALNAK!
Szabit kértek és nem kaptak. Erre elmennek majd betegállományba.
Ezt jobb helyen TB-csalásnak hívják és van olyan hely ahol egy ilyen akció után nem kéne többet visszamenni.
Továbbra se értem hoyg az aki CSAL az rendben van míg az aki RÁMUTAT A CSALÁSRA annak fejét veszik?
Szerintem írtál már ki kérdést. Akkor is megállapítottuk, hogy igen, valóban rosszindulatú vagy.
Foglalkozz a saját dolgoddal.
Én szabadságot fogok kivenni arra a napra. Szerencsére se a főnököt, se a munkatársakat nem zavarja :)
Te se dolgozz, inkább töltődj fel valahogy, hogy a munkahelyi pletykákon kívül is legyen életed.
"igyen, rosszindulatú vagy"
Továbbra se tudom: MIÉRT?
"Te se dolgozz"
Te troll. Elolvastad egyáltalén amit írtam?
"A főnök meg azt mondta hogy 1-2 ember mehetne, de szinte az összes nem, és nem akar ebből balhét úgyhogy szabistopot rendel el. Senki se mehet szabira aznap. "
És hogy ne dolgozzak? Ja hogy én is kövessek el nyilvánvaló TB Csalást?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!