Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Előre megmondom okt 15-én ki...

Előre megmondom okt 15-én ki lesz kamubeteg a munkahelyen – gonosz és rosszindulatú vagyok? Több munkatársam szerint igen én meg nem értem miért is lennék az.

Figyelt kérdés

Okt 15 szombat rendkívüli munkanap. Ahogy lenni szokott bejönni senki se akar, megrohanták a főnököt hogy szabadságra mennének. A főnök meg azt mondta hogy 1-2 ember mehetne, de szinte az összes nem, és nem akar ebből balhét úgyhogy szabistopot rendel el. Senki se mehet szabira aznap.

Én meg erre megmondtam: előre megmondom azok nevét akik okt 15-én akkor se fognak bejönni ha a fene fenét eszik. Majd eljátsszák pénteken a hattyú halálát és szombaton nagyon komoly betegségbe esnek , háziorvos betegállomány.

Előre megmondom kik azok akik ezt bekamuzzák majd!

Erre meg is kaptam gonosz rosszindulatú alak vagyok!

Erre én meg úgy begorombultam hogy közöltem: biztonsági szolgálatnál leadok egy lezárt borítékot benne azok nevével akik nem jönnek majd és szombatig rájuk bízom tilos felbontani! Majd szombaton kibontjuk és összevetjük a listámat a valós helyzettel! Állítom hogy 90%-ban eltalálom majd ki kamuzott be betegséget.

Na erre rámzúdult a népharag. Mocskos rosszindulatú stb

De miért lennék rosszindulatú?

És TOVÁBBI KÉRDÉS!!! Ha most kikiáltunk engem rosszindulatúnak és eljön a szombat és kibontjuk a borítékot és kiderül hogy igazam volt-akkor mi leszek? Rosszindulatú akkor is? Amikor az élet engem igazol?

mert azt senki se mondja nekem ha valaki szabit kér adott napra nem kap és elmegy betegállományba épp akkor-hogy az nem egy kamus köcsög? És aki erre rámutat az a rosszindulatú?

És a kamus csaló az mi?

2016. okt. 9. 18:33
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/75 anonim ***** válasza:
77%

Azért gáz, mert ezzel foglalkozol.

Baromi sekélyes életed lehet, ha neked ez a fontos, erre fordítod az energiáidat.

Itt a főnök gáz. Csak neki nem mersz beszólni. Az ilyet meg utálom. Akinek nagy a szája, az legyen mindenkivel szemben ilyen vehemens, ne csak azzal, akinél tudja, hogy nem lesz következménye, ha b_aszogatja. De te sunyi vagy és gyáva, mert annak nem mersz szólni, aki miatt az egész van.

2016. okt. 9. 19:04
 22/75 anonim ***** válasza:
87%
Figyelj csak, mesélek valamit. Az egyik kolléganőmnek nyáron bedurrant a lába, szerencsétlenségére pont a szabadsága alatt jött a baj, így mehetett vele az orvoshoz. Alig bírt menni, még pár hete is csak bottal tudott járni. Elmúlt hónapban egy projekt miatt otthonról is bedolgozott, rááldozta a hétvégéjét, a szabadidejét, mert a határidő szorított. Nem fizették ki neki az otthonról végzett túlórát, nem kapott bónuszt érte, és még pluszt egy szabadnapot sem. Azt mondta, hogy akkor ő október 15-én nem megy be dolgozni, mert ő úgy érzi, hogy azzal, hogy a hétvégéjét beáldozta (honorárium nélkül), már ledolgozta azt a napot. És tudod, mit, igaza van.
2016. okt. 9. 19:06
 23/75 A kérdező kommentje:

hagyjuk ezt a szar dumát. itt az a szitu hogy

1) szabit kér adott napra szinte mindenki

2) főnök közli hogy senki se kap

3) erre én meg közlöm hogy ki az aki akkor se fog bejönni ha nincs szabi majd elmegy kamu betegállományba

4) és az élet meg engem igazol mert csomóan lesznek nagyon "betegek"

miért én vaygok a hibás itt? miért nem azok a csalók akik hazudnak?

2016. okt. 9. 19:10
 24/75 A kérdező kommentje:

"aki miatt az egész van."

és ki miatt van az egész? tán a főnök miatt? tán ő találta ki a szombatot? Nem, ez állami rendelkezés!

egy mezei munkanap egy másik munkanap helyett!

miért is kéne bárkit is elengedni?

vagy tudod mit OKÉ!!!

engedjünk el mindenkit!

De akkor ugrott az előre ledolgozott nap és ugrott a novemberi hosszú hétvége!!

Na így jobb?

2016. okt. 9. 19:12
 25/75 anonim ***** válasza:
84%
Anyukám pedagógus, vagyis szabadsága csak az iskolaszünetek idején van (plusz a rendkívüli szabadságok). Múlt hónapban meghalt az apja, aki fél országgal arrébb (6 óra utazás) élt, és természetesen ott is temették el. Temetésre 2 nap rendkívüli szabadság jár közeli hozzátartozó esetén. Viszont nagymamámnak be kellett segíteni. Anyám egyeztetett az igazgatóval, hogy szeretne leutazni, hogy segítsen egyedül maradt anyjának, és a 2 nap kevés lesz, már hétvégén leutazna, kedden a temetés délutáni időpontra volt leszervezve, így aznap semmiképpen sem tudott volna visszautazni. Az igazgató belement, hogy a temetésre a keddi és a szerdai napot adják ki rendkívüli szabadságnak, és a közbeeső hétköznapot vegye ki táppénznek (mivel rendes szabadsággal nem gazdálkodhat), és menjen segíteni a temetés előkészületeiben. Csaltak? Igen. Meg tudta volna oldani másképp, hogy segíthessen? Nem. A főnöke rendes volt? Igen. Büntették őket? Nem.
2016. okt. 9. 19:14
 26/75 anonim ***** válasza:
85%

24: Miért ne lehetne mindenkit elengedni?

Hol dolgoztok?

Nálunk senki sem megy be az ilyen szombatokon, soha.

Mert szombaton egyébként sem dolgozunk, és sokan nem dolgoznak a partnereink közül sem. Így mi sem igazán tudnánk, mert senkit sem lehet akkor elérni.

Miért fáj neked, hogy valaki nem megy be aznap? Nem fogsz ezért kevesebbet kapni. És ha ott lesznek, akkor sem kapsz többet semmiből sem.

Csodálom, hogy még nem üldöztek el a munkatársaid :D Nálunk tuti nem sokáig dolgoznál :D

2016. okt. 9. 19:15
 27/75 anonim ***** válasza:
82%

Mert leszarjak, hogy az elet teged igazol. Mert itt arrol beszelunk, hogy vered magad, mint egy seggnyalo majom az iskolaban. A fonoksegnek meg csak problemat okozol, mert ok is lexarjak azt a par embert aki nem jon be es kamubeteget jelent. De nem, te jelenetet rendezek.

Hogy honnan tudom hogy idegesito vagy? En is fonok vagyok. Es qurvata utalom, amikor valaki nem tudja lenyelni, hogy igenis vannak ilyen dolgok es mas szemeben a szalkat is eszreveszi, a magaeban emg a gerendat se: kesik minden nap, rendetlen. A masikat aki szeret ellebecolni egy-egy napokat bemocskolja. Na most igazandibol mind a kettot ki kene rakni, mert a te logikad alapjan egyik sem jo dolgozo; mert mindketto csal: az egyik kesik, rendetlen, a masik nem jar be. A munkajukat megcsinaljak.

Nyilvan ha a munkajuk is csuszna ok is mennenek.

Volt ilyen dolgozo, mint te. Allandoan kavarta a szart, hol az egyiket, hol a masikat sarozta meg, kellemetlen volt a hangulat. El is valtak utjaink.

2016. okt. 9. 19:17
 28/75 anonim ***** válasza:
82%

Abszolút igazad van, ettől függetlenül rosszindulatú vagy. Ugyanis semmi közöd ahhoz, hogy a többi ember mit csinál. Csal vagy éppen nem csal nem a te hatásköröd eldönteni, azért van a főnök. Nyilvánvaló, hogy ha ezt meg merik tenni, akkor meg is tehetik. Ne az egyik melós bírálja már el a másikat... Ismétlem: erre van a főnök.

Mellesleg 15-e szombat jrlen esetben nem rendkívüli munkanap hanem áthelyezett munkanap. A kettő nem ugyanaz.

2016. okt. 9. 19:43
 29/75 A kérdező kommentje:

A szavakon ne lovagoljunk. Az a lényeg hogy mindenki úgy kezeli ezt a napot hogy pluszban "még szombaton is" be kell jönni.

Közben meg a lófüttyöt. Megkap helyette egy másik napot és így egy hosszú hétvégét.

Én megcsinálnám az összes retek lógóssal hogy oké nem jöttetek szombaton? Na akkor helyette nincs hosszú hétvége!

Jöttök szépen az eredeti napon!

2016. okt. 9. 19:48
 30/75 A kérdező kommentje:

"ok is lexarjak azt a par embert aki nem jon be es kamubeteget jelent"

Ha ennyire leszarja szerinted akkor kérdésem

-miért nem ad szabit senkinek?

-vagy kimondani is szörnyű miért nem modnja azt: ne gyertek és beírom napnak mintha jöttetek volna!

Ajándék! Úgyis egyfolytában túlóra van amit ugye a cég soha nem fizet ki-ennyi kis ajándék a soha ki nem fizetett túlórák ellenében igazán beleférne...

de nem: jönni kell!!! Mert itt kérem fegyelem van és rend!

Ja hogy a dolgozók fele így is úgy is ellógja majd-ha másképp nem hát kamu betegséggel? Hát...

2016. okt. 9. 19:51
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!