Mit gondoltok arról az emberről aki egész nap másokat szid? Más emberek kinézetével, magánéletével. Van elfoglalva. Hogy kell kezelni az ilyen rosszindulatú embert?
Figyelt kérdés
#idegesítő #pletyka #negatív #ítélkezés #szidalmazás #rosszindulat #dicsekvés #gonosz #buta #elviselhetetlenség
2015. júl. 11. 14:15
1/4 A kérdező kommentje:
Miért csinálja ezt?
2015. júl. 11. 14:19
2/4 anonim válasza:
En simán leoltanam hogy nézen magában hisz tele van hibával"es itt felsorolnam". Rossz indulatú stb.... Es. Semmi köze semm joga masok élethez.elsőnek a sajAt életét tegye. Rendbe
3/4 anonim válasza:
Sajnáld, elvégre magával van baja, azért foglalkozik megállás nélkül másokkal, mert a saját hibáival nem akar szembenézni. Ne foglalkozz vele, az az ő dolga.
4/4 anonim válasza:
Volt egy ilyen, egyébként nagyon szép kolléganőm.
Egy évig dolgoztam vele, és amikor nem értettem vele egyet ezekben a nyomorgásokban, még én voltam a hülye. Szóval lehetőleg nem beszélgettem vele. Jobb ötletem nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!