20 éves kor felettiek ti ha bulizni mentek és isztok akkor jó részt táncoltok egész este vagy ültök?
Legjobb barátnőmmel volt egy kis nézet eltérésünk,mi szerint én nem viselkedtem úgy mint egy 23 éves nő. Elmentünk 3-an/jött egy külföldi barátnője/ bulizni,discoba.
Aztán én meg olyan vagyok,ha iszogatok,szeretek mozogni,táncolni főleg ha jó zenék mennek.Világ életemben ilyen voltam.Aztán ezen a bulin jó részt barátnőmék ültek és én sokszor elmentem táncolni be a tömegbe,mert ha leültem akkor szédültem,rosszul voltam. Na meg nem azért fizettem,hogy üljek egész este!!
Másnap megkaptam,hogy én otthagytam őket folyamatosan és nem foglalkoztam velük,meg 23 évesen hogy lehetek ilyen gyerekes.
Csak érdekes mód 2 éve ismerem barátnőmet eddig ezzel semmi probléma nem volt.Tudta,hogy ha iszok nekem az táncba jön ki,mozgok ezerrel,hülyülök.Nem bírok egy helyben ülni. Én hívtam őket többször is,nem jöttek.
Aztán kicsit leszartam őket tényleg,mert nem akartam ülni egész este és elmentem táncolni.Persze egy sráccal táncoltam és abba is bele kötött,hogy 23 évesen hogy táncolhatok egy undorító sráccal.Nem volt szép,be volt nyomva.De amúgy egy tánc egy buliban nem hinném arról szólna,hogy húú te csúnya vagy veled ne táncoljak.
Azért kérdezem,hogy tényleg én voltam 23 évesen gyerekes vagy barátnőmnek igaza van?
Ha a kanapén üldögélve akarnak inni, akkor vegyenek piát és hívjanak át.
Igazad van. Az ember azért megy szórakozni, hogy táncoljon és ismerkedjen.
Ha nem akarnak táncolni akkor ne menjenek ilyen típusú szórakozóhelyre. Vannak kulturált kocsmák, vagy ott az általam először említett opció is.
Barátnőm is táncolós,csak a külföldi barátnőjének nem tetszett a zene és nem akarta ott hagyni.Csak én mondtam,hogy milyen típusú zenék lesznek és kérdezze meg így akar jönni vagy nézzünk más helyet.Persze,hogy nem kérdezte meg.
Aztán nem táncolt,mert nem tetszett a zene,én meg mondtam barátnőmnek,hogy egy-két számot táncoljunk már le addig a pultnál áll a barátnője,mi meg úgy is ott vagyunk előtte. De nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!