Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szóljak neki (8 hónap után)...

Szóljak neki (8 hónap után) hogy "ciki" az öltözéke?

Figyelt kérdés

Logisztikában dolgozok és van nálunk egy új fiatal srác. Az a baj az öltözékével hogy különböző testhelyzetekben a munkásnadrágján keresztül látszik az alsónadrágjának sziluettje. Így jön-megy a raktárban és a termelésben is.

Nem tehet róla, mert maga a munkásnadrág olyan szabású hogy mindenkinek feszül valamennyire a hátsóján, valamint különböző testhelyzetekben mégjobban feszül; ha meg nagyobb méretet hordasz akkor meg az ülepe van nagyon lennt, ráadásúl a gyerek is vékony testalkatú.

Boxeralsónál ez nem látszik mert máshol vannak a varrások más a formája, viszont ő fecskealsót hord és ezt lehet is látni a nadrágján kereszül még akkor is ha oldalt áll nekem; igaz nem mindig de elég gyakran.

Nyolc hónapja van nálunk de nem tud róla, még senki nem szólt neki.

Felőlem mindenki azt hord amit akar, elméletileg úgy se látja senki, de itt nem ez a helyzet.

Szerintetek ennyi idő után szóljak neki?

tegnap 17:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ne!
tegnap 17:12
 2/11 anonim ***** válasza:
70%
Ne bámuld már a hatsóját 🤣
tegnap 17:12
 3/11 anonim válasza:
70%
Ha én lennék a srác, simán anyádba küldenélek.
tegnap 17:20
 4/11 A kérdező kommentje:

Nem bámulom a gyereket nem vagyok meleg, de csukott szemmel se járok, az veszélyes lenne egy raktárban :)

3as miért is? Szerinted így reagálna ha elmondanám neki?

tegnap 17:28
 5/11 anonim ***** válasza:
82%
Vannak, akik fecskét hordanak. Szerintem nem ciki. Szokjon át boxerre azért, hogy ne látszódjon a sziluettje? És ha nem szereti a boxert, mert kényelmetlen neki, és nem azt szokta meg? Szerintem ez nem ciki. Csajoknál is van, hogy a ruha anyagán látszik a melltartó vagy a tanga sziluettje. Az se ciki szerintem. A srácnak nem a gatyája meg a segge lóg ki a munkásruhából, csak átüt a fazonja. Ez semmi. Nincs ebben semmi különleges. Max annyi, hogy kiderült róla, hogy fecskés típus, nem boxeres. Nem nagy ügy.
tegnap 17:33
 6/11 anonim ***** válasza:

(Én nem a 3-as vagyok. Az 5-ös és a 3-as az két külön személy. Nem én írtam a 3-ast.)

#5-ös

tegnap 17:35
 7/11 A kérdező kommentje:

5ös köszi a normális választ.

Teljesen igaz amit írsz, nem mondtam hogy át kell szoknia, csak azt hogy a fazonja miatt látszik. Viszont nem lenne joga hozzá hogy tudjon róla? Azután majd eldönti hogy mihez kezdjen.

tegnap 18:01
 8/11 anonim ***** válasza:
Hát attól függ amúgy miről szoktatok beszélgetni. Mert ha beszéltek ruhákról, kajákról, bármiről, akkor nem nagy ügy felvetni ezt a témát, ha nem is vele kapcsolatban de pl hogy vékony nadrágon mik látszanak át, vagy miért nincs vastagabb munkásruha, milyen anyaga van bármi.
tegnap 18:10
 9/11 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:

Attól függ milyen viszonyban vagytok.

Én autószerelőkkel dolgozok együtt, ott is gyakran előfordul, hogy kilátszanak dolgok... Van hogy hülyeségből meg is jegyezzük egymásnak, "kőműves dekoltázs", satöbbi...

Poénra vesszük. Az meg hogy ki mit hord, nem tökmindegy?

tegnap 18:25
 10/11 anonim ***** válasza:
Fura nekem, hogy egy férfinak egyáltalán feltűnik az ilyen. Akik az én környezetemben vannak, azoknak az sem tűnne fel, ha a másik férfinak kilógna a segge. Pláne meló közben. Az alsógatya sziluettje.. ezért még csajok sem szólnak.
tegnap 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!