Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Úgy érzem 7 hónap alatt...

Úgy érzem 7 hónap alatt teljesen kiégtem ebben a munkában.Mit tegyek,mondjak fel?

Figyelt kérdés

Úgy érzem csak a pénz miatt vagyok már.Egyébként folyamatosan stresszelek,nagyon rossz környéken is dolgozok(eladói pozícióban).A munaktársaimmal bár nem dolgotok együtt mert egyedül viszem a boltot sokszor megy a másik mögött áskálódás.25 év alatt vagyok,így a fizu nem rossz,de már csak egy évig élvezhetem ezt.Nagyon elgondolkoztam azon,hogy mit kéne csináljak hosszútávon,de olyan sokminden is érdekel.Szívem szerint zenével foglalkoznék,de tudom hogy az nem minden esetben kifizetődő,vagy elkezdeném az egyetemet(de mellette dolgoznék,de akkor milyen szakon legyek?)

Szerettem volna mindig is nehezebb sorsú emberekkel is foglalkozni.Olyan nehéz kitalálni mit akarok,és tessék már 24 éves vagyok,semerre nem haladt az életem.Itthon élek,de édesanyámmal nem a legjobb a kapcsolatom,más rokonom nincs.Barátok zéró,pedig iszonyat vágyok a társaságra.Kétségbe vagyok esve,utálom a munkám,szerintetek mi lenne jelenleg a legjobb döntés?

szept. 9. 04:18
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
77%

Személyiségteszteket töltögetnék ki, h rájöjjek, h mit is szeretnék csinálni, s afelé orientálódni az egyetemen, főiskolán.

Ha nehéz sorsú emberekkel foglalkoznál, akkor a szociális szférában érdemes szétnézni, hátba találsz kedvedre való foglalkozást.

szept. 9. 04:42
 2/13 anonim ***** válasza:
17%

Penztaroskent csak a penzert dolgozol? Micsoda meglepo.

Elarulom, hogy nem epp a karrierek csucsa.

szept. 9. 06:23
 3/13 anonim ***** válasza:
18-24 eves korod kozott mit csináltál?
szept. 9. 06:49
 4/13 anonim ***** válasza:
Én 8 éve dolgozom és már az első 3 hónapban kiégtem. Szerintem, aki dolgozik, annak a 90%-a kiég és tudom, hogy nagyon szar, de az élet már csak ilyen, nem mindenki született milliomos családba...
szept. 9. 07:11
 5/13 anonim ***** válasza:
38%
Nem kell milliomos csaladba szuletni, eleg ha abbol elsz, amit szeretsz csinalni
szept. 9. 07:33
 6/13 anonim ***** válasza:

Szociális szféra. A legjobb szerintem a légkör a Magyar Máltai Szeretetszolgálatnál. Harmónikus légkör, de azért fejlődhetnének kicsit jobban. Lehet, nem kapnak elég pályázati pénzt...

A családsegítő szolgálatot én nagyon megutáltam. Brutális dolgok is folynak ott - nem jó dolog a gyámüggyel együttműködni.

Betegjogi képviselet, ellátottjogi képviselet. (Ezek még tartozhatnak a szociális szférába, átvitt értelemben.)

Szerintem hajléktalanok közé ne menj egyedül! Nagyon durva, ami ott van.

A zeneművészetnek is számtalan ága van, miért ne nézhetnél körül a választékot illetően?

Milyen nemű vagy? (Az sem teljesen mindegy az életpályát illetően.)

Én most mentem volna gyógytornász szakra idősebb koromban, de mindig mindenről le akar beszélni a környezetem, hogy "hú, de nehéz".

Pedig már bizonyos értelemben járatos vagyok az egészségügy területén. 18 év idősgondozást tudhatok a hátam mögött.

szept. 9. 08:33
 7/13 anonim ***** válasza:
Ha nagyon kiégtél, akkor érdemes felmondani! Rámehet komolyan az egészséged! (Édesanyámnak a korai halálát okozta a rengeteg stressztűrés.)
szept. 9. 08:35
 8/13 A kérdező kommentje:

3as

Kettő évet csúszott az érettségi ( év vesztes is vagyok,illetve egyéb egészségügyi okok)plusz elvégeztem egy 2 éves edző képzést ami csak kidobott idő volt.

Ennyi

Mellette folyamatosan dolgoztam valahol

A szociális munka szakot elkezdtem az egyetemen tavaly,de nem éreztem magaménak.

Még az óvónőin gondolkozok.

Zenén belül énekléssel akarnék foglalkozni,valamilyen formában

És nő nemű vagyok :)

szept. 9. 09:15
 9/13 anonim ***** válasza:
5. Hú de okos vagy, és szerinted ezt az emberek hány százaléka teheti meg?
szept. 9. 10:24
 10/13 anonim ***** válasza:
0%
Énekléssel... Na ez is valami csilag születiknek képzeli magát, mint a sok hasonló korú pcsa.
szept. 9. 10:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!