Volt már olyan, hogy egy általad utált, téged megkeserítő kolléga felmondott, örültél hogy elmegy, de aztán néhány hónap után visszament oda dolgozni?
Nálunk csak olyan volt, aki elment, és nem jött vissza dolgozni, csak párszor részegen ordítozni. Fel se vették volna újra, mert elég csúnyán végződött mikor elment.
Konkrétan az történt, hogy egyre erőszakosabban nyomult rám, nem fogadta el, hogy nem akarok tőle semmit. Házas voltam már akkor is, de egyébként sem kezdtem volna munkatársakkal. Idővel elegem lett, Szóltam a főnöknek. A pasi mindent tagadott. Egyik állít, a másik tagad. Bizonyíték 0. Nem volt mit tenni.
Aztán Többször megesett, hogy munka közben is zavart engem a nyomulásával. Idővel másokat is, mert hangoskodott, kiabált, csapkodott stb. Egy ilyen hisztirohamnak már a főnök is tanúja volt, akkor kirúgta, tőlem pedig bocsánatot kért. Utána még párszor odajött az épülethez
részegen üvöltözni, aztán végleg eltűnt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!