Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen otthon végezhető munka...

Milyen otthon végezhető munka van amivel 50 ezret meg lehet keresni?

Figyelt kérdés
Betanított munka. Szaktudás nélkül

tegnap 16:57
 1/10 anonim ***** válasza:
45%
Szexulis szolgáltató.
tegnap 17:03
 2/10 anonim ***** válasza:
32%
Kozmetikai tanácsadó
tegnap 17:12
 3/10 A kérdező kommentje:
Komoly válaszokat várok. Nem hiszem el, hogy nincs ilyen adminisztrációs számítógépes munka
tegnap 17:23
 4/10 anonim ***** válasza:
68%
Lottón a nyerőszámok beikszelése.
tegnap 17:38
 5/10 A kérdező kommentje:
Ennyi eszetek van, inkább normális választ írjatok. Persze ha egyszerű lenne ilyen munkát találni, akkor mindenki azt csinálná mellék keresetnek
tegnap 19:43
 6/10 anonim ***** válasza:
50 ezret naponta, hetente vagy havonta?
tegnap 20:38
 7/10 anonim ***** válasza:
70%

Nincs ilyen. Ha bárki eltarthatná magát tudás, képzettség és tehetség nélkül, tömegek csinálnák ezt és közismert lenne a módszer. Az, amihez nem agy kell hanem csak a test, már leírták.

Nincs online betanított munka. Ha olyan jellegű a dolog akkor az helyszíni, de tudás és végzettség nélkülieket elviszik a 25 év alatti diákmunkások, mert őket éri meg foglalkoztatni.

Akkor tudsz önállóan boldogulni, ha van valamilyen tehetséged amit el tudsz adni, van rá kereslet, és ha magánszemélynek számlázol akkor van legalább havi 100 ezer forint bevételed (mert havi -50 ezer a KATA adója), és persze olyan egyéni vállalkozó vagy amelyik feltételeinek megfelelsz (így van pl. szakképesítésed). Ekkor jössz ki 50 ezer forintra, ami ma zsebpénz, mert megélni nem lehet belőle.

tegnap 20:52
 8/10 anonim ***** válasza:

Nekem ilyen munkám van,amit keresel,és még több pénzzel is jár,mint amit leírtál,de én szakképzett vagyok,és a munkát ismerős által tudtam megcsípni.Amúgy ezeket nem hirdetik sosem,viszont,freelancer oldalakon te tudod hirdetni magadat,és azon keresztül megtalál,aki szeretne.

Remélem,tudtam segíteni.

tegnap 21:19
 9/10 A kérdező kommentje:
Havonta gondoltam az 50 ezret, mellékállásnak
tegnap 21:59
 10/10 A kérdező kommentje:

8#

"Nekem ilyen munkám van,amit keresel,és még több pénzzel is jár,mint amit leírtál,de én szakképzett vagyok"

És mit kell csinálni?

tegnap 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!