Mi az a pénzkereseti lehetőség amit otthon végezhet az ember anyagi ráfordítás nélkül és havonta kb 5-10 ezer ft-ot meg lehet keresni vele?
Plazmát lehet többször adni, mint vért adni? Vért adni évente 3-5 alkalommal lehet, szerintem ezt sem lehet gyakrabban.
Kérdező, ha valamiben nagyon jó vagy, és otthon is végezhető, az műsödhet így. Ismertem pl. olyan fodrászt, aki házhoz járt. Először mindenhez kell némi ráfordítás, míg megtanulod, minimum az idődet rá kell szánnod. Informatika, varrás, ezek tipikusan otthonról is végezhető munkák, de szakértelem kell hozzá.
Kedves 3-mas, aki a weblapszerkesztést írta:
Igen, valóban könnyen meglehet tanulni, viszont akkor csak nagyon alap weboldalakat tudsz csinálni, és senki sem Tőled fogja megvenni a weboldalát... Egy weboldal létrehozása haladó dolog, és a programozási nyelvek teljes ismeretét igényli.
" szerintem ezt sem
lehet gyakrabban."
De. Évi 33x, ketto kozott minimum 3 nap kell elteljen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!