Bolond az a munkatárs aki 2 hétig szabin volt és azt mondta jó is hogy véget ért mert már unta otthon? és már várta hogy jöhessen?
Hát én is kettő hetet voltam de abszolút nem vártam sőt vasárnap tegnap fizikailag rosszul voltam már a gondolatra is hogy jönni kell.
ha 10x2 hetet lettem volna szabin az se lett volna sok.
#12: több száz, vannak időszakok amikor naponta tiltják és még aznap visszaregisztrál és folytatja. Tavaly már búcsút intett a GYK-nak, mert leesett az aktivitás és nem volt közönsége, rátalált Redditre. Onnan legalább 500 fiókját bannolták, és most kénytelen megint itt vergődni. Szerencsére nem hagyják (igaz a kérdéseit nem törlik).
Ezzel kellene beutalni az IMEI-be, amúgy elmondása szerint is bipoláris gyógyszerfüggő. A mániákus időszakaiban napi 6-10 kérdést kiír ugyanennyi fiókból: [link]
Fogadok vagy boomer vagy X generaciós az illető.
Én már a több rokonomnál megfigyeltem, hogy ez a 2 generáció nem tud mit kezdeni a szabadidejével.
Egyszer volt 1 nap hogy ősöm szabin volt én meg melóztam. Nem bírta nézni hogy más dolgozik ő meg nem, inkább elővette ő is.
Súlyos.
3as jól írta. Bele fog betegedni ha nyugdíjas lesz és már nem tud a munkába menekülni a szabadideje elől.
15
Ez elég végletes gondolkodás. Akkor valaki vagy dolgozik, vagy semmit nem csinál (és semmit nem is ér)? Ez így irreális. Mert nem ez a két véglet van. Létezik hasznos szabadidős tevékenység (tudom, valakinek ezt nehéz elképzelni).
Tehát, ha valaki nem dolgozik a legális és emberhez méltó (!) munkaidején kívül, az nem jelenti, hogy semmittevő.
De azért nem az a 2 véglet van, hogy vagy halálra dolgozza magat az ember vagy egy utolsó naplopó. Ha barkivel ilyet elhitetnek, hogyha nem dolgozik 24 óraból 48-at, akkor "semmittevő" lesz, az saját maga fog szenvedni, mert a munkába menekül attól, hogy "semmittevő" legyen a saját maga szemében is.
Így viszont a munkán kívül tenyleg semmi más nem fér bele az életébe. Ez igazából sajnálatos, mert egy csomó jó és hasznos élményt zár el magától, és ismeretlenül felcímkézi "semmittevés"-nek.
Úgyhogy azért de, lehet rajta rugózni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!