Mivel lehetne szagtalanítani egy irodát az izzadtságszagtól?
Figyelt kérdés
Egy kollegánk cuccai olyan büdösek, hogy egyszerűen nem tudunk bent meg lenni. Nem is fürdik szerintem rendszeresen, nem használ dezodort, és a ruháit is fényévente mossa. Már szóltam neki egyszer mikor kiborultam, hogy unom és hányingerem van ettől, de egyszerűen “ő nem érzi” szerinte jól van ez így. Milyen praktikák segíthetnének? Tényleg az a szúrós tömény izzadtságszag terjeng az irodába ahol napi 8 órát vagyunk.ma 09:36
1/7 anonim válasza:
Szellőztetés rendszeresen és beszéljetek a főnökkel. Legjobb ha többen mentek hozzá egyszerre.
2/7 A kérdező kommentje:
#1 Nincs rá lehetőség teljesen zárt tér sajna. Ajtót szoktuk még kinyitni ott jön be valamennyi. A főnök is mondta már neki, de semmi változás. Az utóbbit még nem próbáltuk, de lehet feldobom ötletnek.
ma 09:45
3/7 anonim válasza:
Jön a karácsony. Vegyetek neki egy dezodor szettet közösen, hátha végre kapcsol. :D
4/7 anonim válasza:
Szellőztetés, vagy kellene neki egy külön iroda, ahol nem zavaró a bűz.
5/7 anonim válasza:
Vegyetek illóolaj diffúzort és illatozzatok egész nap.
A dezodorszett mellé még mosóport is vegyétek.
6/7 anonim válasza:
Az a baj, ha a furdetlen izzadt testére még valamit ráfúj, méggusztustalanabb szaga lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!