Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mivel lehetne szagtalanítani...

Mivel lehetne szagtalanítani egy irodát az izzadtságszagtól?

Figyelt kérdés
Egy kollegánk cuccai olyan büdösek, hogy egyszerűen nem tudunk bent meg lenni. Nem is fürdik szerintem rendszeresen, nem használ dezodort, és a ruháit is fényévente mossa. Már szóltam neki egyszer mikor kiborultam, hogy unom és hányingerem van ettől, de egyszerűen “ő nem érzi” szerinte jól van ez így. Milyen praktikák segíthetnének? Tényleg az a szúrós tömény izzadtságszag terjeng az irodába ahol napi 8 órát vagyunk.

dec. 19. 09:36
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

10

Az. Slaggal.

dec. 19. 13:48
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Sehogy sajnos. Az illatosítóval keveredett izzadság szag még rosszabb. Szellőztetni kell, de magát a problémát kéne megoldnai. De ugye már a használati tárgyaiba is beette magát a szag (gurulós szék, stb), így akkoris érezni, ha nincs ott.

A vezetőséggel kellene meggyőzni közösen, hogy fektessen nagyobb energiát a higiéniába vagy retorziók lesznek.

dec. 19. 14:05
 13/19 anonim ***** válasza:

Gyufát gyújtsatok és égessétek végig vagy csillagszórót.

Így nem lehet dolgozni

dec. 19. 18:35
 14/19 A kérdező kommentje:
A helyzet amúgy az, hogy már mondta neki főnök is, én is mondtam, csak egyszerűen az ő "orra" nem érzi, bár nem tudom hogy nálam 1.5-szer olyan idős ember, hogy nem igényli a napi fürdést, a gyakori ruhamosást, meg esetlegesen a dezodor használatát, de úgy képzeljétek el hogy ha az étkezőbe, ha konkrét a munkaterületen vagyunk is lehet érezni azt az izzadt szúrós szagot. Már van légtisztító, ilyen konnektorba dughatós illatósító, szellőztetve amennyit lehet igazából, légfrissítő spray, és még kocsiillatosító is, de sajnos átüti ez a szag. Hozzáteszem az illatosító is zavarja, mert neki a "jó illatok"-tól fáj a feje meg zavarja, ha szellőztetünk meg rossz néven veszi, hogy milyen érzékeny orrunk van, hogy biztos "büdös" van. Szóval hát elég patthelyzet, de kínlódunk tovább.
dec. 19. 18:47
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Én azt nem értem, hogy hogy vettek fel egyáltalán irodába egy ilyen igénytelen embert.
dec. 19. 18:57
 16/19 A kérdező kommentje:
#15 Sajnos mi se, de átkozzuk a főnököt azóta, és ő is magát. Még a szaga a legkisebb baj sokszor vele. Alapjáraton egy nárcisztikus, egoista, lerobbant hátból jövős f*sz akit mindenki rühell, de csak ilyesmi miatt nem rúgják ki, mert a mi posztunkra alig van jelentkező sajnos, aki volt meg ennél is gázabb volt.
dec. 19. 18:59
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Mit csináltok ? Jelentkezek a helyére😄
dec. 19. 19:03
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Én nem akarom elhinni, hogy akkora munkaerőhiány van, hogy ilyeneket kell foglalkoztatni. Fogjatok össze, sztrájkoljatok. Gyorsan kirúgják majd.
dec. 20. 05:47
 19/19 anonim ***** válasza:
A fényév távolságot mér, nem időt.
dec. 27. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!