Igénytelen munkatárs? Büdös lábszag, izzadtságszag, sz*rszag. Találkoztatok hasonlóval, mint mi?
Van egy irdatlan büdös kollegánk, fiatal pasi. Egyszerűen nem lehet a közelében megmaradni annyira büdös. Lábszag, izzadtságszag, s*ggszag, de még komolyan fekáliaszag is érződik körülötte. Gyomorforgató!
Kolleganőmmel szóltunk a főnöknek, de nem nagyon foglalkozik ezzel, mivel jól dolgozik, így neki semmi baja vele... mondjuk ez ok, de nem ő szagolja a büdöset hanem mi! Az a durva, hogy a férfi öltőzőben is annyira büdös van, hogy a folyosóra is terjeng a szag és azt mondják a fiúk, hogy ez az ürge rohad és szaros a gatyája is.
Néha már attól félek fertőzést kapunk tőle... Mit lehetne tenni?
Milyen megoldás lehet ez ellen?
Spray+szappan+hintőpor adása neki nyíltan. Nézzetek együtt tisztálkodással kapcsolatos reklmát, videót.
Az irodába+öltözőbe szellőztetés alkalmazása+illatosító is.
Egész odáig még elhittem a kérdést, míg ott nem tartottam, hogy Ki tudja, mire képes. Na, kérdező, mire?
Az Új munkahely? reakció nem arra vonatkozott, hogy te mióta dolgozol ott! Sokat tanultam ma ezzel, hogy létezik olyan szerény képességű ember, aki ezt nem érti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!