Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Higyan kezeljem az olyan...

Higyan kezeljem az olyan szitukat mikor hazudnak a munkatársak?

Figyelt kérdés

Pl szabadságot ha kiírunk vezetők aláírják és fénymásolatot kell leadni.

Most az évi utolsó kiírásoknál azt mondta a munkaügy, ha aláírta az egyik vezető vigyem is neki azonnal, sürgős mert most dolgozzák fel mindenkiét.

Szokás szerint vittem a másolatot erre leszid hogy de az eredeti kell, mondtam!

Nem mondta.. es hazudik hogy de mondta es teljesen hülyét csinál belőlem mások előtt.

Vagy a számlákat a gépben 2 helyre kell rögzíteni két kódot illetve azonosítót kapnak.

Aztán nagy kálvária lett abbol hogy másik munkatárs is felvitte a gépbe és azt mondják hogy de mondtam hogy ennek csak egy kód kell most. Nem, nem mondta ugy hozta hozzám az összeset hogy mindegyiknek 2 kell. Szóval se említette hogy van egy kivétel. De rám mérgesek hogy miattam kell javítgatni vmit.

Vagy pl közös táblázatban dolgozunk. Az egyik munkatárs mondja hogy beír plusz adatokat es majd befrissíti vele a táblát.

Erre én kerdeztem, hogy mi az hogy frissíti a táblát és hogy lehet az ha megnyitom a táblát én is akkor nekem nem azt írja ki hogy "csak olvasásra, mert másik gépben nyitva van", hanem simán tudom szerkeszteni.

Erre leszid ő is hogy mondta hogy másik táblázatban dolgozik most de azt be fogja másolni a közös táblába!nem mondta pont ezért is kérdeztem!

Es folyamat engem néznek hülyének!

Egyik se képes arra hogy simán válaszoljon csak! Hanem megy hogy szidnak beszólnak teljesen jogtalanul!

#hazugok közt
ma 06:45
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
az ilyeneket elküldeni a halál faxára és beteget jelenteni másnap reggel.
ma 06:47
 2/6 anonim ***** válasza:

Hát a legklasszikusabb ide vágó tanács, hogy mindennek legyen írott nyoma, de szerintem az tarthatatlan is, meg még az írott szöveget is lehet kétféleképpen értelmezni.

Ezek tipikusan veled szemben történnek, vagy a többi munkatárs is ezt csinálja egymás között? Mikor kezdődött ez? Amikor történik egy hasonló eset, az hogyan néz ki, hogyan reagálsz? Általánosságban hogyan jellemeznéd a kapcsolati dinamikákat az irodában?

ma 07:08
 3/6 anonim ***** válasza:

Léteznek félreértések, elhallások. Ha ez mind egy nap volt, akkor sok. De egy- két hét alatt, a közös munka velejárója. És akkor magadon kell dolgoznod, hogy merj hibázni, vagy hibázónak látszani, és egy ilyet lerendezni annyival, hogy " bocs biztos félreértettem."

Azzal tudatod, hogy de, te máshogy emlékszel, meg azt is, hogy legközelebb jobban figyelsz. Vegye, aminek akarja. Te meg ne kattogj rajta, mint egy perfekcionista, hogy hú, mekkora gond valamit félreérteni. Megesik bárkivel. Emberek vagyunk.

ma 07:19
 4/6 anonim ***** válasza:
0%

Te valami kis húszonéves zsenge szűz vagy, ugye? 😅

Szokj hozzá.

ma 07:48
 5/6 anonim ***** válasza:

Telefon diktafon funkció bekapcsol,és ilyenkor lejátszod neki.

Tudom,hogy nem törvényes,de az ilyen menjen a k.a.-ába.Az első után megérti szerintem.

ma 09:01
 6/6 anonim ***** válasza:
3-assal egyetértek. Vannak, akik szerintem (lehet h tudat alatt, de) megpróbálnak mindenkit hülyére venni, hogy a másikat lealázzák, hogy önmagukat felmagasztalják ezáltal legalábbis a saját szemükben de ha lehet mindenki más szemében is. De ez rájuk nézve ciki. A tiszteletet rohadtul nem ezek miatt kapja/adja az ember. Le kell őket szarni, ne vedd magadra a hülyeségeiket, hanem ahogy #3 írja.
ma 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!