Màs megpróbálnà a munkahelyen megbeszélni az alábbi szituációt?
Tegnap nálunk is megvolt a céges vacsora, ajándékozás stb.
Este miután megkaptuk a csomagokat az egyik munkatársam egy màsikkal megbeszélte, h a csomagjaikat beteszik a kocsiba, mert ők egy autóval mennek.
Én ott hirtelen megijedtem, mert egyrészt tömegközlekedem másrészt nekem nincs kulcsom az irodához illetve nem tudom a riasztó kódot sem, mert nem jàrt még le a próbaidő, ezeket csak próbaidő idő lejàrta utàn adnak/ áruljàk el.
Megkérdeztem egy csajt, akiről tudtam,h kocsival van, h az ő kocsijába betehetem-e a csomagomat amíg megvacsizunk, h ne vigyem magammal az étterembe. (Egyébként is 20 perc sétára volt az étterem és nem akartam cipelni még oda is)
Ő erre mondta, h de nem tud hazahozni, mert neki még dolga van a vacsora után nem hazamegy. Néztem rà, mint egy hülyére, , h de én nem ezt kérdeztem, hanem azt, h betehetem-e a kocsijába a csomagomat, h ne kelljen cipelni meg az étteremben figyelni rá stb.
Ők még vacsora utàn jönnek vissza egy másik munkatársunkkal, mert előtte nem viszik le a kocsiba. Jó, oké ez megoldódott nem kell az étterembe vinni és utána bejutok az irodába.
Jöttem haza vacsora után a villamossal a csomagokkal párom kijött elém kérdezte, h erre lakik az egyik munkatársam mondtam, h igen, làttam én is xy-t bemenni a hàzba. Mondta pàrom, h ő csak hülyéskedett,mert látott egy Nőt hasonló csomaggal,mint én bemenni egy lépcsőházba.
Én meg mondtam, h én nem, valóban lakik itt egy munkatársam tőlünk nem messze.
Amiben az a szép, h pont tőle kérdeztem meg annyit, h a kocsijába be tehetem-e a csomagomat, mire mondta, h nem tud haza hozni, mert ő a vacsora után nem hazamegy, hanem dolga van....
Most meg fel keltem hajnalban és ezen kattogok, h miért ilyen hazug a munkatársam vagy én Mit csináltam, h ilyet érdemeltem, de nem jut eszembe semmi probléma sem a munkahelyen, nekem legalábbis senki nem mondott semmit, h ez vagy az probléma, ha néha viccelődtem valakivel ők is vissza hülyéskedtek. Illetve hasonlóan viccelődtem, mint ők szoktak.
Valamiért nem akart hazavinni ezért kezdett hazudgálni mert azt hitted arra akarod megkérni őt.
Amugy en simán a cégnél hagytak volna az ajándékot elvégre máskor is van munkanap ha arrol lenne szó hogy bezárják, másnap is hazavihető vagy máskor. Én nem csinaltam volna ilyen görcsölest a céges ajándekbol.
Mi is szoktunk kapni, es nem egy
munkatársam is inkább apránként (darabonként)hordja haza, mert senki nem akar cipekedni aki tömegközl-el jár.
Nem kell az ilyet komolyan venni. Váratlanul érte a kérésed, ki akart bújni alóla, ilyenkor meg gyakran jönnek a kegyes hazugságok.
Pl volt egy fiatal kollégám pár éve, akivel gyakran ugyanazzal a busszal mentünk dolgozni. Amikor felszállva meglátott, sokszor elkapta a tekintetét, mintha nem venne észre, majd leszállva rám csodálkozott, hogy jé nem is látta, hogy ott vagyok. Nem sértődtem meg rajta, nem akart velem beszélgetni, tartott tőlem.
Amúgy az is lehet, hogy tényleg az volt a kollegád terve, hogy nem haza megy, de később megváltozott. Ne pörögd túl.
Én is tömegközlekedem. A legtöbb munkatársamnak eszébe se jut felajánlani, hogy akár a nem túl közeli buszmegállóig elvisz.
Legutóbb, pont az ajánlotta fel, aki ritkán jár kocsival, és éppen az ellenkező irányba lakik.
Üdv a felnőttek világában!
Nem akart hazavinni, amire több oka lehetett.
Lehet, hogy nem egyyedül ment haza és nem akarta, tudd, kivel.
Lehet, hogy járt már úgy valakivel, hogy egyszer hazavitte, a másik meg attól kezdve követelte, hogy vigye oda meg vissza.
Lehet, hogy nem akar haverkodni veled.
Lehet, hogy munkatárssal nem akar kapcsolatot tartani munkahelyen kivül.
Meg lehet még ezer egyéb ok, ami nem feltétlen veled konkrétan van kapcsolatban, hanem mint munkatárssal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!