Màs megpróbálnà a munkahelyen megbeszélni az alábbi szituációt?
Tegnap nálunk is megvolt a céges vacsora, ajándékozás stb.
Este miután megkaptuk a csomagokat az egyik munkatársam egy màsikkal megbeszélte, h a csomagjaikat beteszik a kocsiba, mert ők egy autóval mennek.
Én ott hirtelen megijedtem, mert egyrészt tömegközlekedem másrészt nekem nincs kulcsom az irodához illetve nem tudom a riasztó kódot sem, mert nem jàrt még le a próbaidő, ezeket csak próbaidő idő lejàrta utàn adnak/ áruljàk el.
Megkérdeztem egy csajt, akiről tudtam,h kocsival van, h az ő kocsijába betehetem-e a csomagomat amíg megvacsizunk, h ne vigyem magammal az étterembe. (Egyébként is 20 perc sétára volt az étterem és nem akartam cipelni még oda is)
Ő erre mondta, h de nem tud hazahozni, mert neki még dolga van a vacsora után nem hazamegy. Néztem rà, mint egy hülyére, , h de én nem ezt kérdeztem, hanem azt, h betehetem-e a kocsijába a csomagomat, h ne kelljen cipelni meg az étteremben figyelni rá stb.
Ők még vacsora utàn jönnek vissza egy másik munkatársunkkal, mert előtte nem viszik le a kocsiba. Jó, oké ez megoldódott nem kell az étterembe vinni és utána bejutok az irodába.
Jöttem haza vacsora után a villamossal a csomagokkal párom kijött elém kérdezte, h erre lakik az egyik munkatársam mondtam, h igen, làttam én is xy-t bemenni a hàzba. Mondta pàrom, h ő csak hülyéskedett,mert látott egy Nőt hasonló csomaggal,mint én bemenni egy lépcsőházba.
Én meg mondtam, h én nem, valóban lakik itt egy munkatársam tőlünk nem messze.
Amiben az a szép, h pont tőle kérdeztem meg annyit, h a kocsijába be tehetem-e a csomagomat, mire mondta, h nem tud haza hozni, mert ő a vacsora után nem hazamegy, hanem dolga van....
Most meg fel keltem hajnalban és ezen kattogok, h miért ilyen hazug a munkatársam vagy én Mit csináltam, h ilyet érdemeltem, de nem jut eszembe semmi probléma sem a munkahelyen, nekem legalábbis senki nem mondott semmit, h ez vagy az probléma, ha néha viccelődtem valakivel ők is vissza hülyéskedtek. Illetve hasonlóan viccelődtem, mint ők szoktak.
Köszönöm a vàlaszokat.
Most nem kezdeném el az életemet leìrni, h mik értek meg gyerekként az, h volt h nem volt mit enni a legkisebb gondom volt néha...
Páran félre értették a kérdést eszembe nem jutott haza vitetni magamat, csak betenni a csomagot, mert nem tudtam, h mások is mennek vissza az irodába, akik ki tudják nyìtni az ajtót, tudjàk a riasztó kódot.
Szerencsére megtudom engedni magamnak, h taxizzam, ha arra szorulok.
Ràadásul nincs messze a melótól a villamos megàlló sem, de nem akartam cipelni az étterembe a csomagot, emiatt kérdeztem meg ennyit, h a vacsora idejére betehetem a kapott csomagot, ami biztosan tiszta, nem büdös stb...
Én egyébként most napokig szabin vagyok, szóval nem tudtam volna hazahordani aprànként.
Mindenkinek köszi az idejét.
Kellemes Ünnepeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!