Mit tennél, ha a munkatársaid elkezdenének az után nyomozni, hogy mit csinálsz munka után?
Figyelt kérdés
ma 14:00
1/24 anonim válasza:
Könnyű dolguk lenne, mert itt szőné be őket a ház előtt a kocsiban pók. Az is nyílt titok, hogy a hivatásom a hobbim is egyben! Kellemes nyomozást!
3/24 anonim válasza:
Nyomozz utánuk te is, aztán majd figyelitek egymás házát :D
Nem vagy egy cseppet paranoid? Képtelennek gondolom, hogy kimondottan nyomoznak utánad, max valaki meglátott valahol ahova szintén gyakran jár ő is. Esetleg egy helyen is laktok.
4/24 A kérdező kommentje:
2. Már majdnem az is megtörtént. Egyszer az egyik kolléganőm el akart kísérni a buszmegállóba, de mondtam neki, hogy tovább maradok bent a munkahelyemen. Miután elhárítottam, hallottam, hogy a többi munkatárssal együtt kitaláltak rólam valótlan dolgokat.
ma 14:16
5/24 A kérdező kommentje:
3. Nem, elég messze lakom tőlük, de eléggé elterjedt az az álhír rólam, amit valaki úgy elterjesztett.
ma 14:18
7/24 anonim válasza:
Meglepődnék, ha képesek lennének emiatt 2 órát utazni hogy kövessenek, csak azért hogy utána kint ácsorogjanak a járdán a ház előtt. :D
8/24 A kérdező kommentje:
6. Azt, hogy egy bizonyos betegségen mentem keresztül és azért nem a szakmámban dolgozom és hogy hajléktalan vagyok.
7. Ezen én is meglepődnék. :D
ma 14:30
9/24 A kérdező kommentje:
De bevallotta a hölgy, hogy azért akart elkísérni, hogy kiderítse.
ma 14:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!