Normális, hogy néha legszívesebben levernek egyet par
beképzelt munkatársamnak? :D
Figyelt kérdés
Teljesítmény nulla, pofa viszont annal nagyobb. Eskuszom neha teljesen elkepzelem magambab, hogy orrba vagom :'D Amugy irodai munkakorben dolgozom, de olyan szinten nem tudom elviselni a tahokat, hogy az valami hihetetlen. En mindenki rendelkezesere allok, ott segitek ahol tudok,soha senkit nem bantok meg, de ezek az emberek meg lehet kihozzak belolem az allatot :D Millios kart okozott a cegnek a ba**asz, de ha en csinalok egy kis hibat, ami nulla forintba kerul es 2 perc alatt korrigalhato mar a plafonon van a pali. En nagyon nyugodt, tolerans embernek gondolom magam, de basszus azert elegge fel lehet cseszni az agyam ilyenekkel.
Kicsit mar ilyen pszichopata hajlamnak erzem, de nyugtassatok meg, hogy massal is van ilyen :D
nov. 7. 21:31
2/10 anonim válasza:
Normális. Mi is buta sötét vezetéssel szívunk. Képben sincsenek a munkakörökkel de pofázni sértegetni az megy.
nov. 7. 21:36
3/10 anonim válasza:
2.vagyok Ja meg fel se fogják amiket mondok.
Pl legutobb jelezzék máskor kérjek engedélyt ha másik osztállyal egyeztetek.(alap együttműködni az osztályokkal..), erre mondom hogy nem tudtam hogy engedély kell ahhoz hogy a munkámat végezzem bocsánat.
És elfogadták a bocsánatkérésem🤣
Komolyan szerintem még egy rohadt mondatot se értenek.
nov. 7. 21:38
4/10 anonim válasza:
*jelezték(azaz leb.sztak)
nov. 7. 21:39
5/10 A kérdező kommentje:
Nalunk is mi mezei beosztottak 2 honappal elotte megmondjuk, hogy buko lesz amit kitalaltak a nagy vezetosegi megbeszelesen, mert hat ok baromi okosak es a szolga egyszeru dolgozo velemenyet nem kerik ki. Aztan rohogunk is mikor beut a szar :DD (Csak az a baj, hogy velunk takarittatjak el amit okoznak) Kiderul a vegen, hogy a folyamatainkat se ertik...de azert a dupla fizut veszik fel, amikoe meg donteni kell bujkalnak.
Amugy a kerdesben kivetelesen nem ilyen szemelyrol van szo :D
nov. 7. 21:41
6/10 anonim válasza:
Természetesen. Volt akit ki is hívtam, de nem jött. De amióta home office-ban dolgozom, azóta nem kell ilyenekkel foglalkozni és tudok nyugodtan dolgozni.
nov. 7. 21:42
7/10 anonim válasza:
Normális, éreztem már én is így.
nov. 7. 21:52
8/10 anonim válasza:
Normális. Én a 90%-át agyon is verném, az analfabéta vásárlókkal együtt(100-ból 99 köszönni nem tud, bunkók, ott van előtte amit keres, de megkérdezi, hogy hol van, nem ért alapvető dolgokat, okoskodik, rongál és még neki áll feljebb, lop és még neki áll feljebb, stb).
nov. 8. 06:32
9/10 anonim válasza:
Hihetetlen, hogy itt mennyi agresszív orángután van. De ti most biztos büszkék vagytok arra, hogy egy óvodás értelmi szintjén mozogtok, akinek elvették a homokozóban a lapátját, és bosszút akar állni.
nov. 8. 10:25
10/10 anonim válasza:
9-es! Az az óvodás aki mindent szó nélkül eltűr és nem tud kiállni magáért, aztán meg itt rinyál, hogy mit kellene tennie, de megszólalni nem mer. NORMÁLIS ember nem akar bántani senkit ezzel teljes mértékben egyetértek és nem is ezért jártam évekig box-ra meg k1-re. De ha valaki minden áron a sz@r kavarást meg feszültséget csinálja egy munkahelyen azt nem gondolom, hogy szó nélkül el kellene tűrni. Én lesz@rtam volna mindenkit és csinálta volna a dolgom, de 1-2 hülye miatt sokszor ez nehézkes volt. Nem akartam én agyon verni a srácot, de tudtam, hogy úgy sem fogni kijönni és utána feltehetőleg kussolni fog és tiszteletben tartja a másikat. Egy NORMÁLIS emberrel megtudod BESZÉLNI, ha problémád van. Akivel meg nem, annál marad a b verzió, mert másból nem ért.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!