ügyvéd sok hülye paragrafus
pszichológus sok hülye siránkozás, lelkileg leterhelő
énekesnél, meg színésznél meg a rajongók és utálók
egyiket se
Ügyvéd jó.
És a színész.
Énekes hamar kikopik.
A pszichológus egy olyan "orvos" akit a saját betegei fertőznek meg.
A zenész (tudom zenészt nem írál), énekes és színés szakmával az a baj, hogy hacsak nem vagy a top 5%-ban keresebb lesz a kereseted, mint egy gyári munkásnak.
Rengeteg zenész ismerősünk van, köztük énekesek és pár színész, mert édesanyukám és apukám is a szakmában volt plusz most ezzel kapcsolatban van vállalkozásuk.
A zenész/énekesekkel az a baj, hogy hacsak nem vagy híres nem keresel jól. Vagyis ha elmész a lagzi/esküvői vonalba és ott sok megkeresésed van, akkor kereshetsz sokat. Csak tudod, ez az eladod a lelked és a kreativításod, hogy sz--t játsz pénzért kategória.
Ismerek olyat, aki rühelli a mulatóst, de 1-1 hakniért kap kb 50-100 ezret és kevés munkárért 1 milliót felett visz haza, de utálja minden percét. Meg persze ha eldöntöd, hogy át állsz a sötét oldalra és csak a pénzért azt játszod, amit a nép akar és mész falunapokra meg esküvőkre, akkor sem biztos, hogy ott jól fogsz keresni, mert ott egy csak egy top réteg kap jó pénzt.
A színézeknél meg talán rosszabb a helyzet. Hacsak nem vagy nagyon jó és mellé nem helyezkedsz el k---a jól, akkor éhhalál szélén fogsz nyomorogni egy Budapesti 30 négyzetméteres lakásban és konkrétan jobban jársz anyagilag ha mellette futárkodsz.
Persze lehet te ettől különb vagy és jól fogsz megélni, viszont óriási esély van rá, hogy te is átlagosan teljesítenél és az átlag ezeknél a szakmáknál kifejezetten nem él jól.
Szerintem a kérdező a befutott színészekre, zenészekre gondolt inkább. A pszichológus is sz*rul keres, ha nincs magánrendelése. Az ügyvéd szintúgy lehet csóró, de kereshet sokat is.
Én színész lennék. Második helyen a pszichológus, harmadik helyen a zenész áll. Ügyvéd lennék a legkevésbé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!