Hány fős munkahelyen dolgoznál a legszívesebben?
Teljesen mindegy, hogy hány fős a munkahely olyan szempontból, amit te írsz. :D
Előző munkahelyemen voltunk 8-an összesen, viszont mindenki egy irodában, állandó nyüzsi volt.
Mostani munkahelyemnek a weboldalunk szerint ~250 dolgozója van (gyanítom a valóságban sokkal több, csak a fontosak vannak a listában), mégis kettesben vagyok egy kollegámmal egy irodában, egy csendes folyosón.
Utóbbit jobban bírom.
Mint az elso, tobb szazan dolgozunk itt, de szétszórtan. Ritka hogy 10 embernél többel dolgozom egyszerre.
Így a csend van es békesség.
Volt mikor csak vagy 30an dolgoztunk és saját irodát kaptam. Unalmas volt, nem élveztem annyira.
Most ~650en vannak a gyárban, és azon a részlegen, ahol én vagyok, ketten vagyunk egyszerre, de majdnem minden 5 percben telefon, mobi vagy épp személyesen jönnek oda hozzánk.
Sokkal jobban szeretem, még így is, hogy nem nagyon lehet közben lustálkodni
Mindig is nagylétszámú irodákban dolgoztam, úgyhogy a tömeget preferálom. Az írásban mondjuk zavar az, hogy mindenki összevissza hangokat ad ki, de pl a tömegben el ud veszni egy morajban.
A nagylétszámnak is megvannak a hátrányai, de kislétszámban nagyon kell, hogy a stílusunk, meg a ritmusunk psszoljanak a kollégákkal. Ha pl lennénk ketten egy irodában akkor se biztos, hogy én akkor szólnék a kollégához, amikor szeretné vagy ő akkor kezdene el csevegni velem, amikor benne vagyok valamiben, stb.
Egymagam, max még egy személyt tudnék elviselni magam mellett, azaz összesen 2 fő lenne.
Jobban szeretem a csendet, vagy az elviselhető hangú beszélgetést magam körül olyanokkal, akik nem egy örökmozgó hiperaktív személy.
Jelenlegi munkahelyemen 12en vagyunk egy helyiségben. Én szeretem ezt a pörgést, hogy sokan vagyunk, néha megy a duma, de mindenki csinálja a dolgát.
Előző helyemen hárman voltunk, én azt nem szerettem, mert ott mindig ment a pletykálkodás, meg ott szorosabb volt a kapcsolat. Én munkahelyen jobban bírom ezt a fajta személytelenebb, lazább, de pörgősebb környezetet.
Amikor mindenki a saját dolgaival törődik. Tíz ember között nincs annyi pletyka, mknt három ember között.
Persze az is igaz, hogy ez lehet emberfüggő. Ahány munkahely, annyi társaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!