Ha valaki nem kávézik és nem cigizik, az hogy ne maradjon le az infókról munkahelyen?
Nem kávézok és nem dohányzok.
Rajtam kívül mindenki más csinálja legalább az egyiket, szóval a kollégák sokszor cigiszünet vagy kávészünet közben beszélnek meg mindent, én meg lemaradok egy csomó infóról, vagy csak a beleszólás lehetőségéről (tehát utólag velem már csak közlik, hogy "azt beszéltük meg...." vagy " úgy döntöttünk....").
Mit csináljak, hogy ne maradjak ki mindenből?
Viszonylag friss munkahely, egy hónapja dolgozunk így együtt (az egész csapat új itt), a többiek már tök jóban vannak, én meg kevésbé ismerek mindenkit. :(
Miért csinálják ezt és mit tehetnék?
Én rühellem a cigifüstöt ezért soha nem megyek, kávé már más kérdés. Sok üzlet köttetik kávézás közben pl. Valami üzleti rendezvény van, akkor meg szoktam inni egy-egy kávét/kapucsínót a partnerekkel.
Vegyél egy kólát, teát stb és menj ki kávézni a többiekkel és kész
Teázok minden nap, de nem látom, hogy a többiek mikor vannak a konyhában kávézni, így nem tudok kimenni hozzájuk. Rendezvényeken semmi probléma, akkor csatlakozok és iszom a teámat, mert ott együtt töltjük a napot, de a mindennapokban nem jön össze valahogy. Nem vagyunk egy légtérben a kollégákkal, hogy lássam, ki mikor indul kávézni, elég creepy lenne, ha mennék mindig figyelni a konyhát, ahányszor mozgolódást hallok a folyosóról.
Dohányozni nem szívesen mennék ki velük, rosszabb napokon konkrétan hányok a dohányfüsttől, jobb napokon csak émelygek tőle.
Férjem sem dohányzik és még is kimegy a kollégáival dohányozni nagyon sokszor.
Ö is azt mondja, hogy kell egy kis mozgás, levegö.
6...én is így szoktam rá a cigire. :/ Aztán tavaly nyáron letettem, de azóta sajnos "lecsúszott" négy szál cigi.
Viszont érdekes módon a dohányfüstöt el kezdtem utálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!