Ha valaki nem kávézik és nem cigizik, az hogy ne maradjon le az infókról munkahelyen?
Nem kávézok és nem dohányzok.
Rajtam kívül mindenki más csinálja legalább az egyiket, szóval a kollégák sokszor cigiszünet vagy kávészünet közben beszélnek meg mindent, én meg lemaradok egy csomó infóról, vagy csak a beleszólás lehetőségéről (tehát utólag velem már csak közlik, hogy "azt beszéltük meg...." vagy " úgy döntöttünk....").
Mit csináljak, hogy ne maradjak ki mindenből?
Viszonylag friss munkahely, egy hónapja dolgozunk így együtt (az egész csapat új itt), a többiek már tök jóban vannak, én meg kevésbé ismerek mindenkit. :(
Miért csinálják ezt és mit tehetnék?
Menjen ki levegőzni es szívni a friss cigifüstöt??
Én is hanyok a füsttől, ezt nem ajánlom, meg olyan kényszeredett is.
"kell egy kis mozgás, levegö."
Bocsi, de ezen nagyon jót nevettem. :D
Én dohányzom és az előző helyemen volt 3 kolléga, akikkel jóban voltam angyon. Az egyikük nem dohányzott. De, amikor mentünk cigizni, jött ő is.
Mondjuk a munkát nem ott tárgyaltuk meg; a szabi vagy valami változás a beóban vagy egy kurzus vagy egy munka menete vagy a csapatépítőt az irodában beszéltük meg.
Hát, ketten egy helyiségben vannak, ők gondolom megbeszélik, ketten meg a konyha melletti helyiségben vannak, ők probléma nélkül hallják, ha "pletykaparti" van a konyhában. Én a folyosó legvégén vagyok.
A kávénak az ízét gyűlölöm, plusz utána rohangálnom kell mosdóba... :D
Már finoman említettem nekik, hogy legközelebb szóljanak és én is csatlakoznék egy bögre teával, de azóta sincs változás. :(
Ha jól értem, akkor itt arról is szó van, hogy nem is tudod, ők mikor mennek el kávézni és vele pletyizni, mert messze vagy tőlük.
vagy Te látod azt, hoyg feláll a banda és elmegy valahova? Mert lehetnél "nyomulósabb" és odafurakodni hozzűjuk, hogy na mi a helyzet.
Viszont, ha lb nem is látod, hogy ők mikor mennek kávézni, cigizni és, szóltál is nekik, de nem keresnek fel, amikor pletyka van, akkor nehezebb
Nem is tudom, csak utólag mesélik, hogy "voltunk cigizni/kávézni, és akkor beszéltük, hogy...". :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!