Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Valaki közületek emlékszik...

Valaki közületek emlékszik még a régi szép időkre, amikor nem a farok csóválta a kutyát, és nem könyörögtek még a rossz munkavállalónak is egy munkahelyen, hogy maradjon ott dolgozni, hanem kirúgták simán?

Figyelt kérdés
Emlékeztem azokra az időkre, amikor a munkának még volt értéke Magyarországon, és nem juthatott hozzá akárki? Nem volt jobb egy olyan országban élni, amikor hozzáértő emberek dolgoztak?

2017. máj. 28. 18:02
 1/7 anonim ***** válasza:
Megmondanád, hogy mikor voltak ezek az idők?
2017. máj. 28. 18:05
 2/7 Koplárovics Béci ***** válasza:

"Nem volt jobb egy olyan országban élni, amikor hozzáértő emberek dolgoztak?"

Magyarországon mindig is úgy volt, hogy mindenki ért mindehez (is), de főleg a politikához meg a focihoz.

2017. máj. 28. 18:07
 3/7 anonim ***** válasza:
79%
rendesen kelet volna fizetni és akkor nem mennek el a jó munkások, sok pénzéhes munkaadó meg is érdemli a szar munkásokat
2017. máj. 28. 18:10
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Szóval neked azt jelenti a régi szép idők szlogen,amikor a vállalkozó 4 órára jelentette be a munkavállalót és sok esetben ki sem fizette őket hónap végén?

Ha ez pedig nem tetszett a munkavállalónak,akkor simán azt mondta nekik a főnök,hogy ha ez nem tetszik,akkor el lehet menni.

Ezt akarod visszasírni?

2017. máj. 28. 18:14
 5/7 anonim ***** válasza:
93%
Én nem sírom vissza mert mióta nincs melós sokkal többet keresek és nem vágják a pofámba hogy 100-an jönnek hejettem. A magával nem bíró főnököt meg simán kivágják. Csak azt nem értem miért kellett megvárni míg sok jó melós lelépett?
2017. máj. 28. 18:45
 6/7 anonim ***** válasza:
73%
Hát, igen, a régi szép idők. Tisztességes fizetéssel, talán el sem múltak volna.
2017. máj. 28. 18:55
 7/7 anonim ***** válasza:

Én is kérdezem: milyen időkre is gondolsz? Ha megmondanád és helytálló is, új tudományos felfedezés született.

Egyébként a munkának mindig akkor nincs becsülete, ha nagyon bizonygatják, hogy van becsülete. Nem tűnt még fel, hogy ami természetes, azt nem bizonygatni kell, hanem egyszerűen csinálják? Bizonygatni mindig azt szokták, amiről a bizonygató tudja a legjobban, hogy hamis.

Nézd a Fidesz munka alapú társadalmát. Csak a munkának nincs becsülete benne. A rablásnak, erőszaknak annál nagyobb. Nézd a sztahanovista mozgalmat. Ott és azok csinálták, ahol és akik nem tudták, hogyan kell a jó munkát szervezni, és mitől jó egy munka. De azért mindkét esetben akadnak feladataikat jól végzők, akiket meg is becsülnek. Csak túl kevés.

2017. máj. 29. 08:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!