Mekis munka mindig is ilyen lesz?
Ja, a vendéglátás ilyen. De maga a pörgés szerintem jó tud lenni akkor, amikor már tényleg össze vagytok szokva a csapattal, bírjátok egymást, stb. Mondjuk nem vendéglátás, de nálunk is vannak olyan napok, amikor tempózni kell, nekem azok a kedvenceim.😃 Pedig nem vagyok munkamániás, csak nem szeretem, amikor nincs munka de elvárják, hogy úgy tegyél, mintha dolgoznál, aztán keresheted, mivel szöszmötölj amire amúgy semmi szükség, hogy megcsináld. Akkor inkább legyen sok munka. De ha hagynák, én inkább ülnék az asztalnál azt’ nyomkodnám a mobilom vagy olvasnék vagy valami, amíg nincs hasznos feladat.
De eleinte tényleg stresszes, amikor pörögni is kell meg még azon is agyalsz, hogy jól csinálod-e, nem rutinból megy, mit gondolnak rólad a többiek vajon, stb.
Hát azért a mekis munkához nem kell nagy betanítás. Pont úgy van kitalálva, hogy ha bármi hülye beesik az utcáról, akkor nagyon rövid idő alatt önállóan tudjon dolgozni. Másfél nap alatt egy majmot meg lehet tanítani krumplit sütni.
(Persze ha a másfél nap alatt 3 posztot megjártál, akkor tényleg túlzás volt tőled az önálló munkát elvárni, bármelyik helyen is.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!