Vajon bejövök neki?
Nemrégiben kezdtem el dolgozni egy új helyen, ahol az egyik lánnyal nagyon megtaláltuk a közös hangot, jól érezzük magunkat, sokat nevetünk, a szüneteket is együtt töltjük. Tegnap már nem evett a többiekkel ahogy régen, hanem inkább evett velem, szünet alatt is mindig keresett hol vagyok. Műszak vége fele meg át tettek egy másik osztályba. Van 4 féle, ő maradt ahol voltunk, majd más munkatársam mondta, hogy folyton engem keresett munka közben is, hazafele is megvárt, ahol mondta jól eltűntél, nem láttalak sehol. Viszont nem tudom hogy egyszerűen szeret a társaságomban lenni, vagy egyszerűen tetszem is neki. Nekem amúgy bejön nagyon a lány, mert nagyon aranyos, és tényleg megvan köztünk a közös hang. De nem nagyon merek nyitni, mert lehet csak én értem félre a jeleket, aztán nem szeretném hogy a kapcsolatunk megromoljon ha pl nyitnék úgy felé.
Köszönöm ha végig olvastad.
Minden baratsagban szeretek sok idot toltenu a masikkal ,nevetek vele szivesen es mosolygok ra. Ezek a baratsag ismervei.
Ha bejon myomulj ra,legfeljebb elveszted ot maximum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!