Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Vajon bejövök neki?

Vajon bejövök neki?

Figyelt kérdés

Nemrégiben kezdtem el dolgozni egy új helyen, ahol az egyik lánnyal nagyon megtaláltuk a közös hangot, jól érezzük magunkat, sokat nevetünk, a szüneteket is együtt töltjük. Tegnap már nem evett a többiekkel ahogy régen, hanem inkább evett velem, szünet alatt is mindig keresett hol vagyok. Műszak vége fele meg át tettek egy másik osztályba. Van 4 féle, ő maradt ahol voltunk, majd más munkatársam mondta, hogy folyton engem keresett munka közben is, hazafele is megvárt, ahol mondta jól eltűntél, nem láttalak sehol. Viszont nem tudom hogy egyszerűen szeret a társaságomban lenni, vagy egyszerűen tetszem is neki. Nekem amúgy bejön nagyon a lány, mert nagyon aranyos, és tényleg megvan köztünk a közös hang. De nem nagyon merek nyitni, mert lehet csak én értem félre a jeleket, aztán nem szeretném hogy a kapcsolatunk megromoljon ha pl nyitnék úgy felé.

Köszönöm ha végig olvastad.

aug. 4. 12:04
 1/9 anonim ***** válasza:
Legközelebb próbáld megérinteni őt, ha bejössz neki, valószínűleg nem fog elhúzódni. Ha beszélgetés közben folyamatosan a szemedbe néz, csillog a szeme, és mosolyog rád, az is jelezheti azt, hogy tetszel neki. De fel is vethetsz valami közös programot, hogy "lenne egy koncert, de saaaaaajnos senki sincs, aki eljönne velem", vagy valami hasonló.
aug. 4. 12:25
 2/9 anonim ***** válasza:
Szerintem igen,jo valoszinüleg bejösz neki :)
aug. 4. 12:37
 3/9 A kérdező kommentje:
1-es, egy hétig nrm bolt, tegnap mikor mejott, meglátott és mosolygott.
aug. 4. 16:30
 4/9 anonim ***** válasza:

Minden baratsagban szeretek sok idot toltenu a masikkal ,nevetek vele szivesen es mosolygok ra. Ezek a baratsag ismervei.

Ha bejon myomulj ra,legfeljebb elveszted ot maximum.

aug. 4. 17:05
 5/9 A kérdező kommentje:
4-es, inkább nem. Nem szeretném a barátságot is elronatani
aug. 4. 17:19
 6/9 A kérdező kommentje:
Vagy elveszíteni.
aug. 4. 17:19
 7/9 anonim ***** válasza:
Jó, de te többet akarsz tőle barátságnál, ezt viszont másképpen nem tudod elérni, csak úgy, ha kezdeményezel. Így örökké őrlődhetsz azon, hogy vajon tetszel-e neki, aztán meg egyszer azt fogod észrevenni, hogy egy tökösebb csávó lecsapta őt a kezedről. Barátságról beszélsz, de ha te azon agyalsz, hogy bejössz-e neki, az már rég nem barátság. Hívd el valahová, ha nem próbálod meg, akkor azon fogod emészteni magad, hogy mi lett volna, ha megpróbálod. Az 1-es voltam.
aug. 4. 17:31
 8/9 A kérdező kommentje:
1-es. Koszonom.
aug. 4. 19:19
 9/9 Senior Séf ***** válasza:
Mi a ménkűt lehet ezen félreérteni? Evolúció bácsi azért választotta külön a nemeket, mert így oldotta meg a fajfenntartást. Ehhez meg össze kell dugni, amitek van. Szóval keresd meg a tökeidet, és viselkedj hozzájuk méltóan!
aug. 5. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!