Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit tennél, ha a munkatársaid...

Mit tennél, ha a munkatársaid elkezdenének az után nyomozni, hogy mit csinálsz munka után?

Figyelt kérdés

dec. 18. 14:00
1 2 3 4 5
 31/42 A kérdező kommentje:
32. XD
dec. 18. 20:17
 32/42 anonim ***** válasza:
100%
Ez miért vicces kérdező?
dec. 18. 20:24
 33/42 A kérdező kommentje:
33. A maszturbálós srácon nevettem, nem rajtad.
dec. 18. 20:27
 34/42 anonim ***** válasza:
100%
Bocsánat akkor, csak pont úgy jött ki...
dec. 18. 20:29
 35/42 anonim ***** válasza:
100%

Jézusom. Annyira szomorú, hogy léteznek ilyen mérgező munkahelyek. El nem tudom képzelni, hogy felnőtt emberek képesek ilyen rosszindulatú pletykákat híresztelni. Valószínűleg b.szta a csőrüket, hogy a vezető párja vagy és ezért akarták alattad vágni a fát?

Ettől függetlenül undorító ez a viselkedés. Sajnálom. Váltottál, vagy lett valami következménye ennek?

dec. 18. 20:32
 36/42 anonim ***** válasza:
100%

A vicces az, h aki elkezdte ezt az egészet terjeszteni az a főnök asszony volt. Öt pont akkor hagyta el a férje, amikor oda kerültem vagy egy kicsit előbb. Nem tudom pontosan.

Állandóan a magánéletemben vájkáltak. Egyszer, amikor együtt ebédeltünk párommal az egyik oda jött és elkezdett mézes mázosan ömlengeni, h milyen édes pár vagyunk együtt és lefényképezett minket!

Aztán egy csomószor oda jöttek és fennhangon elkezdték mondani, h milyen szerencsés vagyok, h ilyen férjem van. Az xy ezt soha nem tudná nekem megadni.

Egyszerűen kiléptem, mert összevesztem azzal a riba.ncal. A munkámba nem tudott belekötni, ezért kitalálta, h én mindenkivel bunkó vagyok... Mindig volt vmi új, amit rám kenhet és már nem bírtam idegileg... Szóval így karácsony előtt munkanélküli lettem....

dec. 18. 20:41
 37/42 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom, kitartást neked. Most biztosan nehéz, de jól döntöttél. A munkahelyi közeg nagyon fontos, nem egészséges ilyen környezetben maradni sokáig. Kívánok neked egy remek munkahelyet, jó társasággal a jövő évre! Most pedig próbáld kicsit élvezni a pihenést és az ünnepi időszakot, ha tudod.:)
dec. 18. 21:19
 38/42 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon szépen köszönöm!!😊😊💖

Megpróbálom. :)

dec. 18. 21:23
 39/42 anonim ***** válasza:
100%
Feljelentést tennék
dec. 19. 09:17
 40/42 anonim ***** válasza:
84%
Keress új munkahelyet.
dec. 19. 10:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!