Mit tennél, ha a munkatársaid elkezdenének az után nyomozni, hogy mit csinálsz munka után?
Jézusom. Annyira szomorú, hogy léteznek ilyen mérgező munkahelyek. El nem tudom képzelni, hogy felnőtt emberek képesek ilyen rosszindulatú pletykákat híresztelni. Valószínűleg b.szta a csőrüket, hogy a vezető párja vagy és ezért akarták alattad vágni a fát?
Ettől függetlenül undorító ez a viselkedés. Sajnálom. Váltottál, vagy lett valami következménye ennek?
A vicces az, h aki elkezdte ezt az egészet terjeszteni az a főnök asszony volt. Öt pont akkor hagyta el a férje, amikor oda kerültem vagy egy kicsit előbb. Nem tudom pontosan.
Állandóan a magánéletemben vájkáltak. Egyszer, amikor együtt ebédeltünk párommal az egyik oda jött és elkezdett mézes mázosan ömlengeni, h milyen édes pár vagyunk együtt és lefényképezett minket!
Aztán egy csomószor oda jöttek és fennhangon elkezdték mondani, h milyen szerencsés vagyok, h ilyen férjem van. Az xy ezt soha nem tudná nekem megadni.
Egyszerűen kiléptem, mert összevesztem azzal a riba.ncal. A munkámba nem tudott belekötni, ezért kitalálta, h én mindenkivel bunkó vagyok... Mindig volt vmi új, amit rám kenhet és már nem bírtam idegileg... Szóval így karácsony előtt munkanélküli lettem....
Nagyon szépen köszönöm!!😊😊💖
Megpróbálom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!