Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Munka ahol emberekkel dolgozha...

Munka ahol emberekkel dolgozhatsz,de nem munkatársak?

Figyelt kérdés
vannak olyan munkák ahol emberekkel kell foglalkoznod,de nincsenek munkatársaid? a munkatársaktól félek sok rossz tapasztalat, de szívesen dolgoznék emberekkel. bármilyen korosztály idős,gyerek,felnőtt. csoportok stb. az óvoda,vagy más intézmény túl szigorú és munkatársak vannak,ügyfélszolgálat sem az én asztalom,kiszállításhoz sajnos nincs jogsim,de bicajjal gondolkoztam rajta. van ötletetek? még valami csoportok érdekelnek,csak félek bármihez diploma kell.
dec. 7. 07:59
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg idősgondozás, házhoz kimész. Gyerekekre is vigyázhatsz.

Azt viszont nem tudom, hogy csak úgy neki vágni, nulla referenciával érdemes-e. Gondolom vannak ilyen közvetítő cégek ezekre a munkákra. Elkerülhetetlen azért egy kevés kontakt szerintem munkatárssal vagy főnökkel, ha nem saját vállalkozások van.

dec. 7. 08:20
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Facilitátor. Egyfajta "coach", segítő, csoportokkal beszélget.

Igazságügyi Minisztérium által Akkreditált képzés keretein belül egyéni vállalkozóként dolgozhatsz benne. Szükség van rá, hidd el. De persze feltétele a bivalyerős személyiség és érzelmi intelligencia.

Vagy bármilyen oktató jellegű tevékenység, ahol több embernek adhatod át a tudásod.

Én sminkoktatóból lettem facilitátor is.

dec. 7. 08:36
 3/3 anonim ***** válasza:
Gyakorlatilag bármilyen kisvállalkozás ilyen. Lehetsz festőtől kozmetikusig bárki. A garázsból csinálsz üzlethelyiséget és kész
dec. 7. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!