Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit tennél, ha a munkatársaid...

Mit tennél, ha a munkatársaid elkezdenének az után nyomozni, hogy mit csinálsz munka után?

Figyelt kérdés

dec. 18. 14:00
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
90%
21: így is lehet nézni, csak én inkább az a fajta vagyok aki kiáll magáért. Pláne egy ilyen szituban mint amit a kérdező felvázolt
dec. 18. 16:54
 22/42 anonim ***** válasza:
84%
Fontos dolgokban én is, de egy ilyen hülyeséget nem tartok fontosnak. Talán még mulattatna is, hogy mikre "jönnek rá" :D
dec. 18. 17:00
 23/42 anonim ***** válasza:
100%

Hogy mit tennék?

Ájultra röhögném magam!!! 😆😂

Mert nagyon nem érteném hogy az én szürke és nyomorult magánéletem hogyan érdekelhet bárkit is.

dec. 18. 17:11
 24/42 anonim ***** válasza:
100%
Annyira k. unalmas és átlagos életem van, hogy igazából mindent tudnak rólam a munkatársaim. A hobbimat ismerik, a munkamorálomat ismerik, nagy meglepetést nem okozok azzal, hogy otthon döglök mint az átlag magyar.
dec. 18. 17:48
 25/42 Metionin ***** válasza:
100%
Csodálkoznék, mert teljesen átlagos, unalmas életem van. Munka után edzeni megyek, este hazaérek és csá.
dec. 18. 17:53
 26/42 anonim ***** válasza:
100%

Unalmas vagyok, amit az életem is elég szépen tükröz, szóval nem jutnának a munkatársak túlzottan sokra az ilyen nyomozgatással.

Ez a magánakciózás inkább róluk mond el 1-2 dolgot.

dec. 18. 17:55
 27/42 anonim ***** válasza:
100%
Jót röhögnék, és hagynám, hogy csinálják a cirkuszt. Lehet kitalálnék egy jó játékot, amivel besétálhatnának abba a bizonyos fszerdőbe...
dec. 18. 18:14
 28/42 anonim ***** válasza:
100%
Nevetségesnek tartanám, hogy annyira unatkoznak, hogy az én életemmel vannak elfoglalva. :D tőlem követhetnek is, nem bánom. Max a délutáni csúcsban beállítanám valamelyik követőmet a sorba a Lidlben, amíg én összeszedem a vacsorának valót. A másiknak meg a kezébe adnám a porszívót.
dec. 18. 19:45
 29/42 anonim ***** válasza:
100%
Nehezen tudom elképzelni, hogy bárkit az érdekel, hogy itthon maszturbálok onnantól hogy hazaérek addig, hogy lefekszem aludni.
dec. 18. 20:10
 30/42 anonim ***** válasza:
100%

Az én volt munkatársaim kitaláltak rólam történeteket. Ahányszor beszéltem egy sráccal (elég volt, csak oda köszönni neki) másnap már az a pletyka ment, h lefeküdtem vele. Mindezt úgy, h a férjem is ott dolgozik vezető pozícióban.

Egy idő után pedig már senki nem beszélt velem.

Szóval ezen nem lehet, csak úgy nevetni.

dec. 18. 20:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!