Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Bolond az a munkatárs aki 2...

Bolond az a munkatárs aki 2 hétig szabin volt és azt mondta jó is hogy véget ért mert már unta otthon? és már várta hogy jöhessen?

Figyelt kérdés

Hát én is kettő hetet voltam de abszolút nem vártam sőt vasárnap tegnap fizikailag rosszul voltam már a gondolatra is hogy jönni kell.

ha 10x2 hetet lettem volna szabin az se lett volna sok.

jan. 6. 12:03
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
73%
Te utálod a munkádat. Keress valami mást.
jan. 6. 12:05
 2/16 anonim ***** válasza:
76%
Van, aki szeret dolgozni…
jan. 6. 12:09
 3/16 anonim ***** válasza:
19%
Hát na ezek azok az emberek akik nem dolgoznak hogy élhessenek, hanem élnek hogy dolgozhassanak. Ezek azok akiknek eltelik munkával az életük aztán nyugdíjasként magukba roskadnak mert más nincs.
jan. 6. 12:10
 4/16 anonim ***** válasza:
44%

Ezek az emberek nem tudnak semmit kezdeni magukkal, nem köti le őket semmi, nincs hobbijuk.

Egy programként élik le az életüket, hogy megvan mit kell csinálniuk.

Npc-nek is hívják őket.

jan. 6. 12:21
 5/16 anonim ***** válasza:
35%
Van ilyen. Nem bírja az otthoni légkört, vagy nincs lefoglalva. Párom is ilyen, de már elgondolkodtam azon, hogy páros napokon ő fog főzni, takarítani aztán rögtön nem fog unatkozni 😑
jan. 6. 12:44
 6/16 anonim ***** válasza:
31%
Nem mindenki olyan szerencsétlen, hogy gyűlölt munka jutott neki. Sokaknak a munkája a hobbija és nem kell arra várnia, hogy ünnepek meg szabadságok alatt élhesse ki magát. Nagyon sajnálom ezeket az embereket, mert borzasztó sok munkanap van nekik egy évben.
jan. 6. 12:56
 7/16 anonim ***** válasza:
19%
Már bocsánat, ez nagyon hülye kérdés! Ha tényleg beteg volt, akkor nyilván nem Hawaii-dizsi volt neki! Ha pedig kamu volt, akkor fent kell tartani a látszatot. De akár az is lehet, hogy keserű ügyintézések miatt volt kamu és úgy sem érezhette jól magát.
jan. 6. 12:57
 8/16 anonim ***** válasza:
38%
Ne öljétek egymást. A kérdezőt 10 percen belül tiltották, mert ő a kategória ismert provokátora. Nincs is kinek válaszolni, de nehogy már egy ilyen trollnak legyen elégtétel, hogy sikerült másokat összeugrasztania.
jan. 6. 13:00
 9/16 anonim ***** válasza:
Egyetértek a #10-es válasszal, bár sajnos úgyis visszajön, új regisztrációval :/
jan. 6. 13:46
 10/16 anonim ***** válasza:
31%
Honnan tudjátok, hogy troll? Sok hasonló kérdése volt?
jan. 6. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!