Miért fáj ennyire, hogy a munkatársam felmondott?
Egyik munkatársam felmondott ma! Szóval vele jól el voltam a munkahelyen és ma közölte velem, hogy jövőre már ő nem lesz itt a melóba ugyanis leszámolt! Egyébként nem tudom mit csináljak mert úgy nincsen problémám az emberekkel és a munkávall se de így már nincsen kedvem nekem ott lenni!
Mit kéne tennem?
Rossz érzés, ha a hozzánk legközelebb álló munkatársunk felmond! Viszont, ez is az élet velejárója!
Ugyanúgy, ahogy az általános iskolai legjobb barátunk másik középiskolában folytatta a sulit.
Írhatnám még azt is, mikor az utcában - vagy lakóépületben élő barátunk elköltözik máshova. Az élet ilyen!
Ha szereted a munkádat és meg vagy vele elégedve, akkor ezért ne lépj ki!
Ez ilyenkor nagyon rossz érzés tud lenni. De ha tényleg nem csak a közösen végzett munka tartott össze titeket, akkor talán ezután is megmarad a rendszeres kapcsolat, nyilván valószínűleg nem lesz olyan szoros, de jobb mint a semmi.
Ha meg az bizonyosodik be, hogy tényleg csak a munkahely volt a kohéziós erő, akkor nem szabad feleslegesen rágódni ezen. Ha nincs bajod az emberekkel, és szeretsz ott dolgozni, akkor maradj, hátha van, vagy lesz valaki, akivel fokozatosan szorosabb kapcsolatot tudsz kialakítani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!