Irodában dolgozók: Akik jobban szerettek bejárni dolgozni, mint home office-ban lenni, melyik a legfőbb oka?
Bent hatékonyabb a munka. Otthon nincs olyan felszerelt iroda, és nincs ott minden anyag, irattár, stb. Munkatársakkal is sokkal jobb személyesen egyeztetni, ha kell.
Ezen kívül nyomasztó is lenne mindig otthon ülni.
4: köszi, de nem igazán érdekel, meg lehet, hogy ahhoz is írtam :D Saját magamról tudom, hogy nekem mi a jobb. Nyilván függ a munka jellegétől is. Akinek csak egy laptop kell a munkájához, az biztosan elvan bárhol.
Felesleges ezen vitatkozni, mert nem lehet összehasonlítani a munkákat, csak azért mert iroda.
Amikor 5 percre volt a munkahelyem, én is jobban szerettem bejárni, mint a home officet, de akkor jött a Covid és nem volt más választásunk. Az mondjuk vicces volt, amikor a főnök házhoz hozta még a fizetést is 😀
Most, hogy 80 km-re lakom az irodától, nagyon jó, hogy nem kell minden nap bejárni, 80%-ban itthonról dolgozom. Mondjuk, itt annyiból más, hogy falun vagyok, kertes házunk van nagy kerttel, nem érzem magam annyira bezárva.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!