Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Irodában dolgozók: Akik...

Irodában dolgozók: Akik jobban szerettek bejárni dolgozni, mint home office-ban lenni, melyik a legfőbb oka?

Figyelt kérdés

dec. 11. 13:30
A kérdező szavazást indított:
Nekem kell a napi rutin, és nekem így megy csak.
Szeretek bejárni, mert mindig van benn valaki.
Addig sem otthonról fogyasztom a rezsit.
Nagyon közel van a munkahely.
Kicsi (esetleg rossz beosztású) a lakásom ahhoz, hogy hosszú távon kényelmes legyen otthonról dolgozni.
Egyéb ok(ok).
Több is a felsoroltak közül, leírom.
18 szavazat
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
78%
Mas neveben beszelek, de o azert, mert tarsasagban van legalabb.
dec. 11. 13:41
 2/35 anonim ***** válasza:
25%
marmint o mondta.
dec. 11. 13:41
 3/35 anonim ***** válasza:
100%

Bent hatékonyabb a munka. Otthon nincs olyan felszerelt iroda, és nincs ott minden anyag, irattár, stb. Munkatársakkal is sokkal jobb személyesen egyeztetni, ha kell.

Ezen kívül nyomasztó is lenne mindig otthon ülni.

dec. 11. 13:42
 4/35 anonim ***** válasza:
dec. 11. 13:46
 5/35 anonim ***** válasza:
95%

4: köszi, de nem igazán érdekel, meg lehet, hogy ahhoz is írtam :D Saját magamról tudom, hogy nekem mi a jobb. Nyilván függ a munka jellegétől is. Akinek csak egy laptop kell a munkájához, az biztosan elvan bárhol.

Felesleges ezen vitatkozni, mert nem lehet összehasonlítani a munkákat, csak azért mert iroda.

dec. 11. 13:47
 6/35 anonim ***** válasza:
0%
Hat jo, de a ket kommented ellentetes, de akkor hagyjuk.
dec. 11. 13:49
 7/35 anonim ***** válasza:
76%
Én nem utálok bejárni, de sokkal jobb otthonról, sokkal pihentebb vagyok, kevésbé ez a rohanás hangulata van a napnak. Akkor jobb csak bejárnom, ha épp a lakóhelyemen valami nem stimmel.
dec. 11. 13:57
 8/35 anonim ***** válasza:
38%
Nem dolgozom irodában, de szerintem azért nem jó a home office, mert akkor az ember nem tud a munkára koncentrálni, hanem minden mást csinál helyette, főz, mosogat, takarít, összemosódik minden. A magánéletet ne keverjük a munkával. Egy szóval hatékonytalan. Én inkább a napi 8 órát tartom problémásnak, 6-ban maximálnám.
dec. 11. 13:58
 9/35 anonim ***** válasza:
96%

Amikor 5 percre volt a munkahelyem, én is jobban szerettem bejárni, mint a home officet, de akkor jött a Covid és nem volt más választásunk. Az mondjuk vicces volt, amikor a főnök házhoz hozta még a fizetést is 😀

Most, hogy 80 km-re lakom az irodától, nagyon jó, hogy nem kell minden nap bejárni, 80%-ban itthonról dolgozom. Mondjuk, itt annyiból más, hogy falun vagyok, kertes házunk van nagy kerttel, nem érzem magam annyira bezárva.

dec. 11. 13:58
 10/35 anonim ***** válasza:
92%
#8 Nem olyan rossz az! Nekem most pl. nincs olyan sok munkám, ha van, azt azonnal megcsinálom és utána nekiállok a házimunkának, de közben folyamatosan figyelem, hogy jött-e be munka és az az első. Én kifejezetten örülök neki, hogy munkaidőben el tudom végezni azt, amit munka után kellene.
dec. 11. 14:04
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!