Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Irodában dolgozók: Akik...

Irodában dolgozók: Akik jobban szerettek bejárni dolgozni, mint home office-ban lenni, melyik a legfőbb oka?

Figyelt kérdés

dec. 11. 13:30
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%
Van, aki pont azért nem dolgozik otthonról, mert nem egyedül él, nem tudják megoldani a teljes elkülönítést, hogy ne zavarják egymást. És van, aki imádja a társaságot, de a közvetlen kollégáit nem, így ha van rá lehetőség otthonról dolgozik.
dec. 11. 15:42
 22/35 anonim ***** válasza:
100%

10 percnyi út és így megmarad az otthon jellege + a munkaidő végeztével biztosan leteszem a munkát.

A „társaságban van” indok nálam nem játszik, egyrészt pont bent vagyok tök egyedül sokszor, mert a többség h/o ban van, másrészt amúgy sem szeretek munkatársakkal bájcsevegni, ha tömeg lenne bent inkább a home office-t választanám.

dec. 11. 16:40
 23/35 anonim ***** válasza:
43%
Attól függ.. Extrovertáltaknak az iroda a jobb, introvertáltaknak home office.
dec. 11. 16:56
 24/35 anonim ***** válasza:
24%

17

igen sok ez az erv jon sok embertol, csak az, hogy mi a gond ha felmerul egy problema, es teged nem lehet elerni, mert elment a net nalad? Javitani kene, de teged reddit kozben aligha lehet elerni teams-en, mert a telon meg nincs - rengetegnek nincs. Nincs net pl, nincs mobilnet, hogy a francba erjenek el? Ahelyett, hogy ott lennel. De akar csak eszreveszed, hogy elment a net, valami kritikus dolog miatt keresnek, erre te epp hogy becsuszol de fogalmad sincs mi a tema, eleg ciki megkerdezni "bocsi elment a netem mi a gond?", es el kell ismetelni megint amit mar 5 perce konzultalnak. De persze most jon, hogy mindenkinek teged is beleertve nincs ilyen problema egyaltalan, soha. De akar kisebb elvek. Akar a prezentacion ami epp keszul neked kene kijavitani, de mas a szoftver. Fogjak a fejuket, mar kesz minden, de a maradek 5- 10 percben te eppen CS:GO meg reddit. Hiaba "nincs semmi dolgom, miert ne redditezhetnek?" remelem erted az elvet.

dec. 11. 17:52
 25/35 anonim ***** válasza:
100%

Nekem eleve közel van a munkahely, 5-15 perc forgalomtól függően. Régebben volt, hogy hazaugrottam megkajálni, vagy berakni/kiszedni a mosást.

Amúgy összességében valahogy kialakult nálam, hogy az otthonom az nem a munka helye. A munka maradjon a munkahelyen. Ha kell ott túlórázom, de ha eljövök onnantól nem akarok melóval foglalkozni.

Infrastrukturálisan is kényelmesebb. Van gyors scanner, nyomtató, munkatársakkal azonnal lehet egyeztetni.

Hátránya is ez: a munkatársak. Vannak akik csak tea délutánozni járnak be, egész nap csak beszélgetnek. Olyankor megesik, hogy fogom magam, felállok és hazajövök, mert még itthon is jobban haladok.

dec. 11. 18:35
 26/35 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy én legjobban akkor szeretek bemenni irodába, amikor senki nincsen. Volt, hogy estére visszamentem, mert 4 után feláll mindenki, vagy hétvégén ha nem volt dolgom bementem és megcsináltam ezt-azt.

Hobbiból is van egy blogom, egyik monitoron film, Forma 1 ment, másikon a posztokat írtam, képeket válogattam.

dec. 11. 18:38
 27/35 anonim ***** válasza:
100%

"A fő előny, hogy csönd van"

Már ahol...

Panelban élek, egyik szomszédnál reggeltől estig megy a tüc-tüc zene, másik egész nap fúr, harmadik óbégat. Ház előtt akkora a forgalom, hogy zárt ablaknál is folyamatos a morajlás, gyakorlatilag csak füldugóban és/vagy fejhallgatóban lehet komfortosan létezni.

dec. 11. 18:40
 28/35 anonim ***** válasza:
90%

24: az összes érv, amit felhozol, amatőr munkaszervezésen alapszik.

Nincs olyan, hogy más a szoftver, legyen egységes. Mi az, hogy elmegy a net? Aki home office-ban akar lenni, annak alap, hogy legyen mobilnete. És igen, legyen telón is elérhető, meg legyenek fent telón is a szükséges appok. Ha kell, akkor céges telóval, nem egy nagy kiadás.

Szóval ilyen káosz csak akkor fordul elő, ha a vezetőség dilettáns és úgy engedi el home office-ba az embereket, hogy a feltételeket nem teremtik meg hozzá. Az nem a dolgozók hibája. Meg az sem, ha nem veszik szigorúan, hogy el lehessen érni őket munkaidőben. Millió helyen működik a home office, ahol nem balfasz a vezetőség.

dec. 11. 19:05
 29/35 anonim ***** válasza:
100%
A munkám hatékonyabb bentről
dec. 11. 19:44
 30/35 anonim ***** válasza:
85%

Mondjuk a nincs net elég gyenge kifogás a mai világban ahol nagyobb az esélye, hogy fűtésed vagy vized nem lesz, mint hogy elmenjen a net.

Nekem itthon gyorsabb netem van mint a dolgozóban. Szervert VPN-en simán elérem, ha minden kötél szakad telefonról osztok korlátlan internetet.

dec. 11. 20:39
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!