Irodában dolgozók: Akik jobban szerettek bejárni dolgozni, mint home office-ban lenni, melyik a legfőbb oka?
"net alatt ertsd a kriptograf protokolt amivel belepsz, akar. Tavolrol nem megy, mert kitilt az intranet, mert tuzfal beallitasok voltak, csak teged idoben nem tajekoztattak. ha meg bent lennel talan tudnal ezekrol, hogy majd figyelj oda. Oda 1 nap munka szinte, amit potolhatsz. Rengeteg erv van, csak szartok beismerni"
Ember, te hozol folyamatosan olyan érveket, amik nem állnak meg minden területen. Ez szerinted általános, hogy ilyen a belépés? Ha ennyire spéci a munka, nem kell engedi a home office-t. Nem mindenhol jó megoldás. De mások, akiknek a munkaköre nem ilyen, hadd dolgozzanak már otthonról :D Igen, kényelmes, mert így nem zabálja fel a munkába járás a fél életemet. Bocs már, hogy élni akarok a lehetőséggel :D Szerintem te vagy olyan területen dolgozol, ahol ténylegesen van hátránya, és igazából nem lenne megoldható, csak balfasz a vezetőség és nem látja be, vagy nincs home office, és irigy vagy azokra, akiknek lehet.
Az irodában konkrétan gyakrabban megy el a net mint otthon. :D de mobilnetem akkor is van.
Egyszer volt az évek során olyan, hogy elment az áram és a mobilhálózat is otthon pár órára, nem volt semmi, addig haladtam az offline feladataimmal a háttérben laptopon. (Bemenni meg aznap úgyse tudtam volna, az egész kimaradást havazás okozta, a közlekedés is összeomlott.)
Szóval nem, nem igazán érzem át a vázolt problémát.
“csak teged idoben nem tajekoztattak. ha meg bent lennel talan tudnal ezekrol”
Köremailben jönnek az ilyesmi tájékoztatók az informatikától, ugyanannyira értesül az is aki bent van és az is aki otthon.
“Ez nem hatekonysag kerdes, hanem kenyelmi”
Persze hogy az. A munka ugyanúgy el van végezve (ha nem jobban), ÉS EMELLETT még kényelmes is a h.o. Hülye lennék nem azt preferálni. :D
#17-es voltam
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!