Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Irodában dolgozók: Akik...

Irodában dolgozók: Akik jobban szerettek bejárni dolgozni, mint home office-ban lenni, melyik a legfőbb oka?

Figyelt kérdés

dec. 11. 13:30
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
95%
Nincs otthon nagy kenyelmes asztalom es szekem mint az irodaban :D
dec. 11. 14:07
 12/35 anonim ***** válasza:
0%

10

hogy lehet 'folyamatosan' figyelni, hogy jott-e munka? Folyamatosan? Mindig? Ha bent lenne az ember akkor elhiszem mert azonnal folyamatosan szolnak ha gond van, egyedul az ebedszunet. De home officeban nincs folyamatos, ott rovid szunetek vannak igaz rovidek, mert valljuk be, aki home office ban van, nem MINDIG azt csinalja/csinalta mint bent a melohelyen.

dec. 11. 14:10
 13/35 anonim ***** válasza:
73%
egyebkent a home office nem a kenyelemrol szol/szolt, hanem a COVID miatt, es ezt sokan osszekeverik.
dec. 11. 14:11
 14/35 anonim ***** válasza:
95%

#8 mostanra hatékonyabb otthonról dolgozni mint az irodában. Feltéve, hogy a cégnél van egy jó rendszer a munkára. A fő előny, hogy csönd van, nem beszélgetnek körülötted folyamatosan, ami nagyon kimerítő, és gondolkodós feladatokat kb csak fejhallgatóban valamit hallgatva lehet, de ez meg megint zavaró.

Nekünk egy nap kell bemenni, de akinek épp több feladata van az otthon marad, mert tudja, hogy esélyesebb, hogy otthon befejezi, mintha bemegy.

Mondjuk nálunk nagyon jól van megszervezve a munka, a meetingek struktúrája, a kommunikáció nap közben, a feladatok nyomon követhetősége, láthatósága ki mit csinál.

Heti egyszer megyünk be azt is azzal indokolja a cég, hogy erősebbek legyenek a személyes kapcsolataink, legyen közös ebéd beszélgetések. Ami elfogadható.

dec. 11. 14:20
 15/35 anonim ***** válasza:
100%

Nekem több oka van (dolgoztam home:

1. egyedül élek és nem bírtam, hogy nem szólok senkihez sok időn keresztül. (Több hónap.)

2. Nagyon összemosódott a munka és az otthon. Egy idő után utáltam otthon lenni, mivel nem a kellemes otthon jutott róla eszembe, hanem a munkával járó stressz.

dec. 11. 14:28
 16/35 anonim ***** válasza:
86%
Én még munka után sem szeretek egyből hazamenni, ha otthon kéne dolgoznom belehalnék szó szerint. Amióta kint a szabadban dolgozom szervizelés, karbantartás azóta nem bírom felfogni, hogy mi a jó bezárva lenni egész nap a házadba...
dec. 11. 14:28
 17/35 anonim ***** válasza:
91%

Folyamatosan figyelem jött-e email valamilyen feladattal, kéréssel.

Ma pl bent vagyok az irodában, de már végeztem a napi feladatokkal, gyakorizgatok meg redditezek. Miért lenne rosszabb, ha ezek helyett pl mosogatnék?

dec. 11. 14:40
 18/35 anonim ***** válasza:
94%

De imádom az ilyen "home officeban nem dolgozol" felfogású embereket.

Nálunk az irodában vannak olyan emberek, akik egész nap videókat nézegetnek, játszanak a gépen, magasról lesz*rják, hogy ki látja és évek óta ezt csinálják. Ezzel szemben és még itthonról is állandóan percenként az emaileket nézem, hogy van-e feladat és azonnal ugrok neki, ha jön valami.

Aki otthon beleszarik a munkába, az az irodában sem teszi másként, legfeljebb picit moderálja magát, de a tapasztalataim szerint még azt sem.

dec. 11. 14:59
 19/35 anonim ***** válasza:
49%
Egészségtelen dolog állandóan otthon lenni, így legalább kimozdulsz, emberek között vagy, társaságban. Plusz segìtséget is könnyebb kérni, együtt dolgozni stb..
dec. 11. 15:01
 20/35 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindenki magányos a magánéletében. Én pl határozottan többet mozdulok ki és többet vagyok családdal, barátokkal amikor otthonról dolgozok, mert sokkal több időm és energiám van eljárni ide-oda.

dec. 11. 15:23
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!