Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen gyakori a munkahelyeden...

Milyen gyakori a munkahelyeden a mobbing, munkahelyi zaklatás?

Figyelt kérdés

dec. 9. 12:41
1 2
 11/16 Metionin ***** válasza:
Egyáltalán nincs.
dec. 9. 20:24
 12/16 anonim ***** válasza:

Az előző munkahelyen voltak erre példák, mondhatni szép számmal.

A jelenlegi helyen, szerencsére, nincs ilyen, "csak" összezördülések akadnak, de általában azok is megoldódnak, relatívan hamar.

dec. 10. 11:31
 13/16 anonim ***** válasza:
Semennyire,szerencsére.Voltam elkövető,de alapos okot adott rá az illető,hogy keserítsem a napjait.Persze árulkodni azt tud,a végén engem majdnem kirúgtak,de figyelmeztetéssel megúsztam az ügyet.Attól függetlenül megölném,ha engedné a törvény...ugyanannyit kapnék egy patkányért,mint egy emberért.Meg nem árt a fix bevétel sem,fizetés formájában,lehetőleg havonta
dec. 11. 14:23
 14/16 A kérdező kommentje:
13# Azért ezt egy kicsit erősnek érzem. Mivel húzta ki a gyufát?
dec. 11. 14:35
 15/16 A kérdező kommentje:
13# Nem hiszem, hogy bármi okot adhatna a napi szintű munkahelyi szekálásra. Miért nem próbáltad megbeszélni vele a nézeteltérést szekálás helyett, ha valami miatt nem szimpatikus neked? Az pedig, hogy megölnéd őt, téged minősít, zártosztályon lenne a helyed, hogy ilyeneket írsz.
dec. 11. 14:41
 16/16 A kérdező kommentje:
13# Nekem ez nagyon fura és nem tudok azonosulni ezzel... Hacsak nem a gyerekemet ölte meg az illető, én nem tudnék olyat írni, hogy "megölném a másikat".
dec. 11. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!