Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Nők munkahelyen egy férfit...

Nők munkahelyen egy férfit miért vesznek zaklatónak, míg másikat csak vicces, flörtölős pasinak?

Figyelt kérdés

Munkahelyen egyik pasit behívták elbeszélgetésre, pedig állítólag ő csak leült az egyik kollegina mellé, hogy beszélgessenek az étteremben. Egyébként nem közvetlen munkatársak.

Több kolléganő is mondta, hogy az a pasi nagyon bunkó.

Férfi szemmel én nem látom mi a különbség közte meg egy másik kolléga pasi között aki viccesen, flörtölősen minden nőnek csapja a szelet, akiért oda vannak a láthatóan a csajok.

Az a pasi is látom hogy megérinti a nőket, van hogy spontán megpuszilja őket, szexuális poénokat mond. De őt szeretik.

Miért?

aug. 26. 17:45
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
86%

Csak.

Érzelmeken fölösleges vitatkozni. Így érzik, és kész.

aug. 26. 17:48
 2/15 anonim ***** válasza:
93%
Lehet a stílus. Pont az, hogy az egyik vicces, könnyed, a másik meg nyers és nem vicces, hanem esetleg irritáló, vagy erőszakos hatású.
aug. 26. 17:49
 3/15 anonim ***** válasza:
74%
Na vajon miért, észlényke? Vagy téged bárki tapizhat mindentől függetlenül és akárkivel lazán flörtölsz? Tegyük fel én egy bzmegolós, töltött cigit szívó, sörszagú, szőrös hónaljú kolléganő vagyok, leülhetek melléd az ebédlőben és elkezdhetem simogatni a karod? De még csak nem is kell ennyire extrémen gáznak lennie senkinek, hogy szimplán ne vonzódj hozzá.
aug. 26. 17:49
 4/15 A kérdező kommentje:

# 3

akkor lényegében ennyi? a külső?

aug. 26. 17:50
 5/15 anonim ***** válasza:
93%

Mivel a nő szemszögéből sosem fogjuk megismerni a történetet, csak a tiédből, te pedig kívülálló vagy (ráadásul elfogult is) ezért erre a kérdésre nem lehet választ adni.

Nem tudjuk hogy mit mondott az a férfi akit behivtak, azt sem tudjuk hogy a tudtára adta-e a nő hogy hagyja békén.

De általánosságban elmondhato hogy a munkahely nem a gimi folyosója, hogy neked ott kelljen ismerkedni, klikkesedni meg flörtölni a kis kiszemelteddel. Ha felnőtt módjára viselkedsz, akkor nem érhet kifogás.

aug. 26. 17:52
 6/15 anonim ***** válasza:
87%
Te hogy fogadod a közeledést attól aki bejön? Ugyanúgy, mint attól, aki taszít? Nem hiszem. Nem csak a külső miatt jöhet be valaki és nem csak a külső miatt lehet taszító. Stílus, kisugárzás, energia, minden játszik. És igen, még jó, hogy a külső is. Ezt az inceleken kívül bárki fel bírja dolgozni.
aug. 26. 17:55
 7/15 anonim ***** válasza:
92%
4# Ha te ebből a külsőt szűrted le, akkor vannak bajok. Szimplán egy taszító személyt írtam le.
aug. 26. 17:59
 8/15 anonim ***** válasza:
93%
Ha téged zaklatónak vesznek, az azért van, mert zaklatod őket. Ilyen egyszerű.
aug. 26. 18:03
 9/15 anonim ***** válasza:
92%

"Férfi szemmel én nem látom mi a különbség közte meg egy másik kolléga pasi között"

. Rengeteg kérdés épül arra, hogy a Kérdező evidens különbséget nem vesz észre két eset között, szóval ez nem jelent semmit.

aug. 26. 18:05
 10/15 anonim ***** válasza:
91%
Nem mindegy, hogy ki és milyen stílusban mondja, amit mond. Amikor például a 12 éve ismert kollégám megáll az ajtóban, és bekiabál, hogy "elolvadok érted", akkor neki azt válaszolom, hogy "Kár lenne érted" mindketten vigyorgunk, és megyünk a dolgunkra. De ha egy néhány hónapja dolgozó kolléga (megtörtént) odalép hozzám, szinte belemászik az arcomba, és közli, hogy "mi úgyis dugni fogunk" - na hát őt megkérdeztem, hogy "Mi az, talán anyukád nem ér rá?". Aztán tájékoztattam, hogyha még egyszer a közelembe jön, azzal vágom fejbe, ami épp a kezem ügye kerül. Szexuális tartalmú volt mindkét megjegyzés, de a szituáció nagyon nem ugyanaz.
aug. 26. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!