A vezetők miért nem állitják le azt aki munkahelyen zaklatja a másikat?
Az is lehet, hogy amit te zaklatásnak gondolsz az nem is zaklatás.
Pl: Elkésel a munkahelyedről sorozatosan és ez szóváteszik többen. Ez nem zaklatás.
Nyilvanvaló.
A vezetőktől hiába kérdezem megy a gázlángolás. En rosszul tudom rosszul érzem.
Mikozben pl legutóbb egy szerelő szolt bele abba mikor a vezetőt(csopvez) kérdeztem arrol hogy aláírási jogosultsága kinek van, ha nincs az igazgató jelen. Neki vagy az ig.helyettesnek? hogyan oldhatnánk meg hogy minél hamarabb küldhessem a doksit tovább aláírva.
Erre elkezdett válaszolni hogy neki nincs, én folytattam volna az ig.helyettesi kérdéssel, de erre a szerelő meg leült mellénk szó nelkul bejött, meg beszól hogy meg kell várnod az igazgatót.
A vezető nem szolt neki hogy menjen ki ne üljön le nem rá tartozik es akkor sem amikor a szerelő mondja meg ki jogosult aláíratásokra.
Ha velem trágárul beszélnek is az ilyenek, akkor sem őket teszi helyre hanem engem aláz előttük meg.
Az igi es helyettese meg ezt a csopvezt védik be ellenemben.
Ja es ha vitatkozom is a csopvezzel akkor mellé áll az igi es helyettes és a kontextus az lesz hogy hárman egy ellen.
Állandoan igy egymás mögé sorakoznak "túlerőbe" 1 "csóri munkahelyféltő" alkalmazott ellen 3 vezető áll fel.
Nekik miért esik nehezükre egy trágár zaklato beszólogatós "senkiházit" helyretenni..?
Szóljak a munkavédelemre vagy még azok is 10en állnának melléjük?
Ja es meg vagyok fázva. Hallják a hangomin. Es a pasik azon poenkodtak biztos megizzadtam valamiben aztán kimentem a hidegre. Lehet sokat tornáztam. Meg gyertyában álltam biztos.
Es ezt mind hagyják és elnézik a vezetők.
1, Burkoltan művelik sokan, így kevésbé látható;
B, Nem mernek beleszólni;
C, Szerintük nem az ő feladatuk.
De en se rakhatom helyre őket mert akkor előttük aláznak meg szólnak be nekem a vezetők!
Azt se hagyják hogy en kiálljak magamért hanem vállvetve pártolják őket es engem előttük kezdenek fenyegetni is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!