Milyen gyakori a munkahelyeden a mobbing, munkahelyi zaklatás?
Volt, találkoztam vele 14,5 évig ugyanazon a munkahelyen voltam mert szenzációs volt a pénz,volt mobbing ,nőknèl szexuális zaklatás vagy sokan önkènt adták magukat,hogy legyen fizu meg pozícióemelès ,,vèdelem",jobb beosztás,több betegnap stb,jól informáltsàg....
$eggnyalàsok ezerrel,fúràsok ,szèkletkavaràs.
De megérte ott maradni a pénz miatt meg rengeteget fejlődtem szakmailag, jó referenciával jöttem el stb...
Volt minden itt,meg máshol is voltak ilyesmik
És én inkább csak arról beszèlek amiket megtudtam(kiderültek),èszrevettem ,,levettem".
A jéghegy csúcsa.
Szórakoztatóiparról beszèlek.
Mivel engem a főnökök nem akartak megb@szni szerencsére (fèrfi vagyok)😁így csak a rosszindulatot kellett elviselnem a főnököktől meg a f@sszopó muffoktól meg a nyalós férfi kollègàktól.
Eredmény multimilliomoskènt tàvoztam a cégtől annak köszönhető,hogy a jó fizetésemet befektette jó helyekre és most abból élek jó körülmények között,ők meg gâlyâznak tovább eredmény nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!