Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit tegyek ha a munkahelyemen...

Mit tegyek ha a munkahelyemen zaklat egy idősebb férfi?

Figyelt kérdés
Már az első nap közölte velem hogy tetszem neki, azután megjegyzéseket is tett. Majd üzenetben több profilból írkált, szerencsére nem egy részen dolgozunk és csak néha futunk össze de nagyon zavaró. Tudja hogy kapcsolatban vagyok mégis piszkál.. a kémeim alá kommentel meg már olyat is írt hogy imád. Élőben nem mondd ilyeneket, hozzám se szól… de ha fizikálisan történt volna bármi már rég léptem volna. Viszont nem tudom meddig tudom ezeket a dolgokat lenyeni, tudom nem nagy valami, de mégis tudom hogy mi a szándéka és zavar… azon agyalok hogy holnap reggel meg mondom neki nyíltan hogy szálljon le rólam.. de félek hiába mert egy kicsit nem épp elméjű ember, sokszor beszèl magában… esetleg a főnökkel beszéljek? De ezt sem tartom jó ötletnek.

máj. 6. 18:09
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
* képeim
máj. 6. 18:10
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem ismered a tiltás a gombot és a bizonyítékokkal felkeresni a főnököt, HR-t? A szexuális zaklatás komoly bűncselekmény.

Tudom, azt fogják írni sokan, hogy nem foglalkoznak vele, de igenis állj ki magadért, akár nyilvánosan több ember előtt járasd le.

máj. 6. 18:14
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Mi az, hogy nem tartod jó ötletnek, hogy beszélj a főnökkel?
máj. 6. 18:15
 4/15 anonim ***** válasza:
85%
Bocs, de mi akkor mégis mi a frászt csináljunk veled? Már rég le kellett volna üvöltened a fejét, hogy szálljon le rólad a g*cibe, ahogy a face-en is rég le kellett volna tiltani, egyáltalán mi a reteknek van az ismerőseid közt? Ha semmit sem csinálsz, és hagyod hogy b*szogasson, tőlünk mit akarsz?
máj. 6. 18:15
 5/15 A kérdező kommentje:
Már tiltottam az összes profilját, de mindig másikat csinál. Annyira nem szexuális jellegű a zaklatás, de szerintem a későbbiekben lehet az ha most rá hagyom :(
máj. 6. 18:16
 6/15 anonim ***** válasza:
90%
A tetszel neki, meg imád, az igenis szexuális jellegű zaklatás. Mert konkrétan a nemesek szól.
máj. 6. 18:17
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
*nemednek
máj. 6. 18:17
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Mivel van írásos bizonyítékod, ezért megírhatod, hogy ha tovább keres nem munkahelyi témákkal kapcsolatban, akkor kénytelen vagy az üzeneteit megmutatni a HR-nek és, hogy nem szeretnéd ezt tenni, de úgy látod, nem ad más lehetőséget neked.
máj. 6. 18:19
 9/15 A kérdező kommentje:
Úgy gondoltam ez nem annyira komoly dolog, nem fordult elő velem még ilyen, és mint tudjuk a legtöbb nőt be tudják egy hisztis p… nak, hogy mindennel baja van.. ezért is vártam a dologgal.
máj. 6. 18:24
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
9, "Mivel van írásos bizonyítékod, ezért megírhatod, hogy ha tovább keres nem munkahelyi témákkal kapcsolatban, akkor kénytelen vagy az üzeneteit megmutatni a HR-nek és, hogy nem szeretnéd ezt tenni, de úgy látod, nem ad más lehetőséget neked."
máj. 6. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!