Mit tegyek ha a munkahelyemen zaklat egy idősebb férfi?
#5: „...Már tiltottam az összes profilját, de mindig másikat csinál”
Ezek az újabb és újabb profilok bizonyíthatóan hozzápárosíthatóak? Magyarán letagadhatja hogy az övé? Mert az nem lenne egy jó megoldás hogy bemutatod bizonyítékként ezeket a főnöknek/HR-nek és ő meg simán letagadja.
A másik amit nem értek, hogy az új profiljairól miként láthatja a képeidet, ha nem az ismerősöd? Vagy te minden fotódat úgy rakod ki hogy azt boldog-boldogtalan nézegetheti?
Oké, akkor viszont valóban választhatsz hogy "diszkréten", felhajtás nélkül küldöd el melegebb égtájakra vagy beavatsz egy munkahelyi vezetőt, aki remélhetően nem fogja ignorálni és szőnyeg alá söpörni a dolgot. És ha a legkisebb jelét is tapasztalnád hogy kezdene agresszívvá válni, akkor szerintem ne hezitálj, rögtön menj a rendőrségre.
Itt ebben nem is az a legijesztőbb szerintem, hogy rád van állva a vén kecske, hanem hogy milyen kitartóan, újabb és újabb profilokkal. Ki tudja, mikor durran el az agya, és lép át a dolog a valóságba az internet helyett.
Főnök tudjon róla, HR, ha van, szintén tudjon róla. Leállítattnod nem neked kell, rád úgysem fog hallgatni, sőt, valószínűleg imponálna neki, hogy végre láthatóan figyelmet csikart ki tőled (gondolom, eddig nem nagyon reagáltál), beszélgessen el a beteg fejével a főni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!