Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit lehet tenni ha egy idősebb...

Mit lehet tenni ha egy idősebb, vaskalapos férfi rám szállt a munkahelyemen?

Figyelt kérdés

Első munkahelyemen vagyok, és egy 50 körüli férfi rámszállt, állandóan megpróbál megalázni. Pl.mivel a munka mellett még tanulok is, mentőápolónak készülök ezért sokat szekált, hogy az nőknek való, nővérke leszek, mert szerinte csak a nehéz fizikai munka a férfimunka. De nem elég, hogy nekem mondja, hanem ilyen alattomos módon felveti a többieknek, hogy ma sok városi gyerek el van bůzisodva, nem tudják mi az a munka, erre a többiek meg rákontráznak. Nekem pedig kellemetlen mert rudom hogy ő rólam beszél és közvetetten a többiek is engem pocskondiáznak. Vagy tegnap zöldségsalátát ettem bent, elkezdni,hogy ez picháknak való, a férfi húst eszik és hangosan elkezdi a többieknek, hogy nézzétek már mit eszik, ez ezzel akar jóllakni. És már mondják is, hogy ki hány disznólábat eszik reggelire. De én is szoktam húst enni,szeretem a nehéz ételeket is, csak épp tegnap zöldséget ettem. És a munkámba is beleszokott kötni, másodpercre pontosan figyeli mikor érek vissza szünetekről, volt hogy 18 másodpercet ! késtem és elment szólni a főnöknek, illetve jelenetet rendezett, hogy mások 20 éve itt dolgoznak keményen és be kell tartani a szabályokat, más takonyosok meg bejönnek és ők parancaolnak, órákig vannak szüneten...Az ilyen sopánkodásokhoz ugye előszerettel csatlakozik mindenki. Amiatt, hogy adómentes leszek úgy nekem támadt mint egy ősember, hogy őt 20 év után nem becsülik, a kis "nyikhajokat" meg kinyalják...És hallgathattam, hogy szidják a 25 alattiakat, hogy az ő adójukból fogunk élősködni.

Teljesen lejárat, uszítja rám az embereket, egyszerűen nem hagy békén, nem tudom mit akar tőlem, miért nem szakad le rólam és foglalkozik magával inkább . Mit tehetnék vele? A főnököknek nem nagyon tudok szólni, mivel így az van, hogy nyalis vagyok, meg ugye azt mondaná hogy ők csak általánosan beszélgetnek, nem nekem címzik.

20/F

2022. jan. 8. 19:05
 1/8 anonim ***** válasza:
53%

Mentőápolónak készülsz, és nem mondtad még neki hogy ha majd Te szorulsz segítségre nem is olyan rövid időn belül, akkor jó lesz a segítség egy férfitől mi?

Mondd neki hogy nem a tiétek már a jövő, régi kor gyerekei vagytok, elvagytok maradva gondolkodásban.

A 25 év alattira meg mondhatod hogy nektek kell haladni, nem az öregeknek.

Ilyeneket miért nem vágsz oda neki? Mondom ezt úgy hogy engem is betalált egy két vén majom multinál, de addig ment a szájtépésük míg jól felhúzták magukat és utána csak elmentek mellettem, viszont én elég csúnyákat is mondtam nekik, tudtam hogy ha nyámnyila fa$ok úgyis bemennek panaszt tenni.

Gondolom fideszes is az idiótája, azért pofázik.

29F

2022. jan. 8. 19:15
 2/8 anonim ***** válasza:
87%
Vannak ilyenek, ezt tudomásul kell venni. A mit tehetek kérdést a személy alapján kell megválasztani. Pl. mentöápolo/ növérke .... (milyen sulyos a ficko?) Álmodozz csak, hogy egy 40 kilos növérke meg tud mozditani ha elüt egy kocsi, vagy szélütést kapsz és mentös segitségre szorulsz. Vagy azt hiszed veled az ilyen nem fordulhat elö mert marhahust disznohussal zabálsz, hogy ne ülje el a gyomrodat? Vagy "18 másodpercet ! késtem" Ok! igazad van, késtem 18 másodpercet. Ezért jelentettél is a fönöknek. Tudjuk, hogy ez is a feladatod, vagy önkéntes munkád. Rendben. Innen kezdve a fönök fogja megitélni az esetet. Innentöl meg hagyj dolgozni! stb.
2022. jan. 8. 19:42
 3/8 A kérdező kommentje:

Egyrészt elég agresszív, nem szívesen vitázom egy ilyen véglénnyel, mivel úgyis neki van mindenben igaza.

Másrészt pedig ahogy írtam a többieket is uszítja ellenem, ennyi ember között nem érdemes felszólalni.

2022. jan. 8. 19:43
 4/8 anonim ***** válasza:
89%
Volt nekem is egy ilyen kollégához szerencsém 26 évesen. Hallgattam pár hétig minden szó nélkül. Aztán egy nap meguntam, eléálltam és közöltem vele merre hány méter, nem éppen udvarias stílusban. Onnantól kezdve mint akit kicseréltek, egy rossz szava nem volt hozzám, inkább ellenkezőleg.
2022. jan. 8. 20:02
 5/8 anonim ***** válasza:
94%

Ilyen véleménnyel "úgyis neki van mindenben igaza" akkor tűrd el hogy nevetség tárgya legyél ha nem tudsz kiállni magadért...

Érdemes felszólalni, mert akkor látják hogy nem vagy béna, amennyiben hagyod Te is olyan leszel mint a többi pályakezdő sorstársad akik bemennek szólni a műszak vezetőnek hogy csináljon valamit vagy felmondasz.

2022. jan. 8. 20:03
 6/8 anonim ***** válasza:
89%

Ez egy irígy, lúzer, retardált, vén köcsög, aki attól tudja csak valakinek képzelni magát, ha mást lejárat. Szánalmas.

Nyugodtan mondd meg a főnöknek, hogy bomlasztó és szándékosan akadályoz téged a munkavégzésben és beilleszkedésben. Nyugodtan alázgasd te is, valószinű csak addig van nag pofája, amig hagyod.

2022. jan. 8. 22:24
 7/8 anonim ***** válasza:
Milyen munkát kell végezned?
2022. jan. 9. 07:52
 8/8 anonim ***** válasza:
Mégis mit akarsz ha félsz tőle? Akkor mégis mit lehet csinálni? Mondjál fel.
2022. febr. 4. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!