Be fognak szólogatni az idősebb nők a munkahelyen?
Szerintem baromi nagy ferdites a neten, hogy "juuuuj az idősebb nők MEG AKARJÁK ÖLNI a fiatalabb nőket!!!! Az összes nő gyűlöli egymást, de az idősebbek a LEGROSSZABBAK!!!!"
Az idősebb nők (vagy a nők úgy általában) nem rosszabbak mint bármilyen más kollégák, csak ha ők csinálnak valami nem túl szakmaiasat, vagy emberileg megkerdojelezhetot akkor a sok proli (főleg férfi) feljon az internetre kiprüszkölni magát, hogy hát a női kollégák így meg úgy... Ha meg férfi csinál valamit, akkor... Hát ez van, ilyen a személyisége.
Hülyeség ennek bármennyi figyelmet szentelni. Én is csendes vagyok, és én meg pont, hogy örülök, ha az új munkahelyeimen idősebb nőket látok, mert ők már megtanultak kommunikálni az életük során, és ha te nem is beszélsz magadtól, ők tudnak olyat stílusban beszélni, meg olyanokat kérdezni, hogy lassan feloldodj.
De az idősebb nők ilyen tulajdonságait bezzeg nem általánosítja senki 🙄
De ha akarod, akkor remegd végig az összes napot addig amíg nem kezdesz...
Nekem az első munkahelyemen sok nő volt, de a fiatalabbakkal több gondom volt, mint az idősebb kolléganőkkel. Végül egy nálam fiatalabb nő miatt léptem le onnan, illetve inkább úgy mondanám, az ő viselkedése velem szemben volt az utolsó csepp a pohárban.
Szerintem ne aggódj előre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!