Én fiatalember vagyok. Hogyan lehet munkahelyen megmondani nálam idősebb kollégának hogy nem vagyok vevő a poénjaira?
Figyelt kérdés
Pl. ha egy nálam idősebb ember elkezd megállás nélkül poénokat szórni, 1. nem vagyok olyan jó kedvemben, kevés a fizu, 2. eleve gyenge, fárasztó erőltetett poénok, tehát ezek miatt nem tudok nevetni, ezt hogy lehet megértetni ezzel az emberrel? Igazából nem is a főnököm. Csak ilyen szexuális jellegű poénjai vannak, ebből ilyen mennyiség nekem már fárasztó, egysíkú. Én számítógépes munkát végzek, lazításképp újságot olvasok (számítógépen). Hogy lehet leállítani az ilyen embert?2016. ápr. 20. 16:39
1/6 anonim válasza:
Több módon is.
Lehetsz nyers és szépen megmondod neki, hogy téged nem érdekel a vicce..
De csinálhatod cselesen is. Pl:
Amikor poénkodik akkor
- gyorsan hivatkozol a melódra, és belemerülsz a munkába
- felállsz, hogy budira kell menned. Vagy inni, vagy valakihez oda kell menned
- füldere teszed a fülhallgatót
- közlöd, hogy "ezt már mondtad haver"
2/6 A kérdező kommentje:
Még annyit akartam írni hogy nagyon primitív poénjai vannak.
Igen, ezt is teszem, találok valami elfoglaltságot gyorsan, valami kitérőt, elkezdem vadul a leveleimet nézni stb.
ez lehet megoldás.
2016. ápr. 20. 16:53
3/6 anonim válasza:
Egyszerü. Minden "poén" után hangosan fapofával közlöd, hogy ez igazán nagyon vicces volt.
4/6 A kérdező kommentje:
Ez sem rossz.
2016. ápr. 20. 20:09
5/6 A kérdező kommentje:
Vagy így cinikusan, fapofával: még egy poént légy szíves széjjel röhögöm magam, fapofával persze.
2016. ápr. 20. 20:58
6/6 anonim válasza:
Vagy miután elmondta a poént, ránézel és megkérdezed: és?? Azt hittem, poén is lesz benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!