Hogyan viselkedik egy művelt fiatalember?
" és nincsen gyengesége"
Önismeretet tanul és szerénységet.
Szerintem műveltnek kell lennie - és a viselkedés ebből adódik. Engem, mint nőt viszont lenyűgöz, nem "homár" és szóba sem álltam soha valami izomagy tapírral. Az igazi férfi szava tiszta, igaz és szép. Az egy tévedés, hogy otromba kifejezések használata a "férfias", ahogy ma a falu bikái érzik. Azonkívül ezt nem lehet utánozni, az mindig kiderül. Tehát: sokat kell olvasni (szépirodalmat), tájékozottnak kell lenni, és figyelmesnek. Az emberek szeretik a figyelmes embereket - mert a nagy rohanásban sokszor szenvednek attól, hogy nem figyelnek egymásra, csak magukra. Udvarias a nőkkel, öregekkel, betegekkel - ez olyan lovagias dolog, és ettől érződik, hogy erősebb. Ha egy gyengével udvariatlan valaki- az a gyengeség jele.
Ezt olvasd el, nagyon jó (könyvtárból), sokat segít, hogy elmélyüljön a tudásod magadról, a világról, az emberekről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!