Kinek kellene kezdeményezni a tegeződést egy munkahelyen? a kolléganőmnek, vagy nekem mivel hogy én öregebb vagyok?
Figyelt kérdés
#tegeződési
2019. nov. 2. 04:50
1/4 anonim válasza:
Két hölgy esetében az idősebbnek illik kezdeményezni a tegeződést.
2/4 anonim válasza:
Elvileg az idösebbnek kellene felajánlania, de a fiatalabb is megteheti azzal a megjegyzéssel, hogy szerinte kb egy idösek vagytok - azért ugyanis nem fog megsértödni a másik, hogy fiatalosabbnak nézed.
3/4 anonim válasza:
Ha férfi vagy, akkor a kolléhanődnek kellene kezdeni.
Ha nő vagy, akkor neked.
Ha felettese vagy valamilyen szinten, akkor is neked.
Ha jelentősen idősebb vagy (20-25 évvel idősebbnek nem ajánlanám fel nőként sem) akkor megint neked.
4/4 anonim válasza:
De ha te nő vagy, és a főnököd férfi, nem biztos, hogy mernék tegeződést kezdeményezni. Ha a többi nővel is tegező viszonyban van, akkor először a nőket kérdezném meg, hogyan is tegeződtek össze a főnökkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!