Hogyan mondjam meg kolléganőmnek, hogy szerintem rossz zenéket hallgat?
Nem régen kezdtem el dolgozni egy irodában, ahol többen vagyunk egy szobában. Az egyik kolléganőm folyamatosan zenét hallgat, hangosan, és a többieknek ez teljesen megfelel.
Számomra viszont nem igazán, szerintem elég furcsa, rossz zenéket hallgat, mármint olyanokat, amik nekem nem tetszenek.
Hogyan mondjam ezt meg neki anélkül, hogy megsérteném? Nem nagyon merek vele ujjat húzni, egyelőre nem volt konfliktusunk, de szerintem kicsit ijesztő, úgy látom, többen is tartanak tőle.
Nálunk az idősebb kolléganő kapcsolta be mindig a rádiót, ami rossz volt és recsegett-zúgott, nem volt elég, hogy számomra szar zenét adott.
Én többször kikapcsoltam, majd közöltem kedvesen, hogy migrénem van, és zavar, nem tudok koncentrálni a munkára.
Azt nyugodtan szóvá lehet tenni, hogy ha valaki hangosan hallgat zenét munkahelyen. Csak ennyit!
Az viszont nem mondhatod, hogy "rossz" az általa hallgatott a zene, max. annyit, hogy nem a Te ízlésednek megfelelő.
/na erre azonnal jöhet az a válasz, hogy a kutya sem kérdezte, neked mi tetszik/ ;)
#7 - Én többnyire a nyugtató, komolyabb zenéket szeretem, a kolléganőm viszont "mindenevő", és gyakran hallgat dübörgő zenéket, rockot stb.
Nekem ezek többsége nem igazán jön be, bár az is tény, hogy ha nem a munkahelyemen lenne, háttérzeneként más helyeken talán nem figyelnék fel rá annyira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!