Rossz munkahelyi hangulat okozhat valami egézségügyi dolgot?
Én agyf**zt kapok az ÖSSZES kollégámtól. Kezdve a főnökömtől, aki egy tenyeres-talpas prolinő, a kisminkelt idiótákig, a nyomi férfiakig, a sok intrikus genyáig.
Idegösszeomlást fogok kapni.
Igen. Én a sok stressztől 2 év alatt 6 féle betegséget szedtem össze. Orvos mondta, attól van, sőt életmódváltást javasolt.Lett egy tartós májelégtelenségem, refluxom, magas vérnyomásom, vesecisztám, gerincferdülésem, csontritkulásom.Már a végén rosszul voltam ha mentem dolgozni, de nem találtam más munkát,jó volt a fizetés, középvezetőként dolgoztam.
1 évig vaciláltam, mire döntöttem hogy otthagyom, de a sors is ezt akarta, mert néhány dolog miatt úgymond pont került az i-re.
Kiléptem, elkezdtem gyógyíttatni magam, mert már olyan rosszul voltam, felkelni se volt erőm.Munkaügyiben regisztráltak, kapok kis pénzt 3 hónapig, ami alatt rendbe jövök, kipihenem magam és munkát keresek.
Már 2 hét múlva jól voltam, szinte semmi tünetem nincs, nem bántam meg hogy eljöttem, minden percét élvezem az itthonlétnek.
Rájöttem, nem megyek munkahelyre dolgozni, vállalkozást csinálok, a magam ura leszek. Még kell hozzá pénz, de megcsinálom.Eladok dolgaimat, kevés hitelt veszek fel, stb.Nem fog többet hülye kolléga, senki kiidegelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!