Nektek milyen temperamentumú a főnökötök? Szokott ordibálni/ káromkodni? Ki szokta beszélni a másikat?
Kíváncsi vagyok, milyen helyeken az ott dolgozók hogyan látják a helyzetet, mennyire felhőtlen a hangulat bent a négy fal között.
Első hónapomon vagyok túl az első normális (tehát ütemezetten bejárós) munkahelyemen, meglepett, hogy amit kifelé mutatnak, mennyire nem is igaz.
Az én jelenlegi főnököm alapvetően nyugodt természetű ember, bár most egy projekt miatt sokat bosszankodik (teljesen érthető egyébként, miért). Nem játssza a kemény főnököt, inkább szeret jó kapcsolatot kialakítani a beosztottakkal, az ötletekre, ha azok előre visznek, nyitott, némileg szabad kezet ad a határidők betartása mellett. Emberileg egy kissé ügyetlen, hajlamos leverni dolgokat az asztalról egy hirtelen mozdulattal, vagy nekimenni valaminek, folyton rohan, alig eszik, ezeken pedig mennek a viccelődések, természetesen vele az élen. :-)
De nem minden főnököm volt ilyen eddig, és nem tudom, milyen lesz a következő, mert éppen átszervezzük a munkámat, más formában fogunk együtt dolgozni, és most másik helyet keresek főállásnak mellé.
1, Lasse fair munkamorált képvisel, ami nem jó;
2, Káromkodni nem, ordibálni csak akkor, ha valaki nagyon felhúzza (nekem már sikerült...);
3, Rendszeresen kibeszéli a másikat. Ezt többnyire nem rossz szándékkal tenné, de mivel nem tud sok dologgal mit kezdeni, kezelni, ezért teszi: javaslatot, tanácsot kér így burkoltan.
Mindig túlpörög és mindent túlgondolok. A kettő párosítva azt eredményezi, hogy én még le vagyok ragadva egy gondolatmenetnél, ő meg 5-tel előbb jár és összefüggéstelen megjegyzéseket tesz, nem a kérdéseimre válaszol sosem. Nagyon ritka, ha agyilag sikerül lassítania. Ha ideges, akkor zsigerből lekezel és hülyének néz mindenkit, nem ordít, nem csapkod, a hangsúlyon változtat.
Amúgy laza a hangulat, ha nincs ott, akkor meg főleg. Néha érti a poént, néha nem. Sokszor meg sem hallja, tehát alapvetően nem feszélyező a jelenléte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!