Miért nem lehet megérteni, hogy nem akarok bulizni és káromkodni?
Az nem baj, hogy nem akarsz bulizni. Még nagyon sok szórakozási és kikapcsolódási lehetőség van.
Az viszont nem túl jó, hogy ha jól értem, akkor máshova sem tudsz elmenni, mert nincs kivel.
De majd biztos bekerülsz egyetemen új társaságba, megismersz új embereket. Biztos lesz ott valaki, aki szintén hasonló, mint te, és nemcsak a buli érdekli.
A káromkodás meg nagyon közönséges egy lánytól, nőtől. Fiútól is, de ott tényleg néha kicsúszhat, csak ne legyen benne minden mondatában.
Szia! Szerintem igazad van, én is ilyen voltam/vagyok a mai napig is. Egy ideig próbáltam megfelelni a többi embernek, de semmi értelme, akkor már nem ugyanaz leszel.
Ami a káromkodást illeti... Az anyám minden második szava valamilyen csúnyaság volt, és már korán eldöntöttem, hogy ilyet senki sem fog tőlem hallani, főleg nem a gyerekeim, mert már akkor is nagyon szégyelltem, hogy egy ANYA hogy beszélhet így a gyerekei előtt. Már elmúltam negyven, és ezt eddig még mindig sikerült betartani. :)
Kitartás, előbb-utóbb találkozol magadhoz hasonlóval, és jól érzed majd magad!
Szerintem sincs Veled baj, sőt. Bárcsak több ilyen lány lenne. Egy igazi kincs vagy ebben a züllött világban.
32/F
Próbálj meg nem megváltozni! Egy pedagógus, aki káromkodik, nahát, milyen példával járnál elöl a lurkók előtt!
Igenis majd lesz egy remek fiatalember, aki észrevesz! 18 évesen még nem maradtál le semmiről (én már a duplája is elmúltam :o)
Járj normális helyekre szórakozni, egyáltalán járj el otthonról! A nagy Ő-vel tényleg bárhol össze lehet futni, pl. sportolás közben, könyvtárban, a buszon is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!