Kisgyerekesek! Valóban én vagyok a rossz? Futamodjak meg vagy mit tegyek?
Azért ez sánít a te oldaladról is egy kicsit. Mégis milyen gyerekekről van szó, hogy nincs egy normális rutin?
Hétköznap ovi, bölcsi, hétvége a tiétek. Ennyi.
Sajnos a magyarországi munkahelyen jórésze ilyen, kevés ember, összevissza rakosgatják őket, szabadságolások, a munkának meg mennie kell, a főnökök hajtják az embereket a rangsorban lefelé, sajnos alkalmazkodni kell valamennyire.
Ha jó a fizetés, és nem nehéz a munka, próbálj meg kicsit toleránsabb lenni valahogy.
Nekem eddigi munkahelyeimnél ezek simán megvoltak, sőt...
Jó pénz, kevés munka, mégis mit szeretnél még? A világ és mindenki azért nem idomulhat hozzád örökké...
Megkell oldani..
Férj, szülők, barátok. Valahova csak ellehetne rakni a gyerekeket arra az időre.
Esetleg fogadni egy bébiszittert vagy fiatal diákot, aki felügyelne a gyerekekre azokon a bizonyos napokon, amikor sehogy sem tudnád megoldani.
Az elején persze, hogy azt mondja, hogy szólj de egy idő után tényleg macerás ha valaki hetente szól, hogy már megint ez meg az nem jó.
Mindketten hibásak vagytok. Ő azért, mert hiú ábrándokkal etetet, te pedig azért, mert nyújtja a kisujját és rászállsz az egész karjára.
A gyerekek egy pontig kifogás tárgyát képezhetik de senki sem akarja azt, hogy emiatt mindig mindent variálni kelljen.
A gyermeket te és a párod vállaltátok, nem a munkaadó. Ennyire egyszerű a dolog.
Másnak is van magánélete, attól hogy nincs gyereke.
Nem körlötted forog a világ. Próbálj meg te is alkalmazkodni a többiekhez. Nem mindig nekik kell módosítani a terveiket, csak mert neked van gyereked és arra hivatkozva nem tudsz menni.
A munkatársad az ajánlatát szerintem úgy értette, hogy max egy hónapban ha egy napot nem tudsz menni akkor megoldjátok ha időben szólsz...nem az, hogy folyamatosan variálni kell miattad.
Van a gyereknek apja, nagyanyja, stb. Vigyázzanak rájuk ők. Tökmind1 ki, old meg. Te problémád.
Ne a munkatársaid szívjanak miattad.
Ha nem tudod megoldani, ne csodálkozz, hogy kiútálnak...vagy kirúgnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!